Breaking News
08 Ιουνίου 2018

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτών εξεδρών για εποχιακή χρήση σε Κρήτη και Χαλκιδική, για λογαριασμό ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

 

Ειδικότερα, έλαβε έγκριση η τοποθέτηση πλωτής εξέδρας 98 τ.μ. τιμήματος 2.940 ευρώ, στην θαλάσσια περιοχή Παναγίτσα Κασσάνδρας Χαλκιδικής, έμπροσθεν του τουριστικού συγκροτήματος κατοικιών «Nefeli Villas and Suites», για λογαριασμό της εταιρείας ΣΕΛΜΠΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε. Η πλωτή εξέδρα θα χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση των λουομένων σε δύσβατες παραλίες και περιοχές, εν προκειμένω σε θάλασσα, λόγω βραχώδους βυθό, ενώ θα τοποθετηθεί από την αιτούσα εταιρεία στην προβλεπόμενη από την τοπογραφική αποτύπωση θέση, άνευ επέμβασης στον αιγιαλό.

Παράλληλα, το υπουργείο ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας για εποχιακή χρήση, στη θέση ΣΦΑΚΟΒΡΥΣΗ, Νομού Ηρακλείου, έμπροσθεν του τουριστικού καταλύματος “VILLA POSEIDON”, με σκοπό την πρόσβαση λουόμενων σε δύσβατες παραλίες για λογαριασμό της ELYZEM MANAGEMENT LIMITED, δια της νόμιμου εκπροσώπου POLINA KOLYKHALINA. Η πλωτή εξέδρα, συνολικής επιφάνειας 29,38 τ.μ. και ο πλωτός διάδρομος εμβαδού 8,16 τ.μ., συνολικού τιμήματος 881,40 ευρώ, θα τοποθετηθούν στην προβλεπόμενη από την τοπογραφική αποτύπωση θέση άνευ επέμβασης στον αιγιαλό.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics