Breaking News
19 Ιουνίου 2018

Ένα πρωτότυπο πρότζεκτ πάνω στις Τεχνολογίες Αεροδιαστημικής, που περιλαμβάνει την αποστολή διαστημικού σκάφους στη στρατόσφαιρα, με τη φιγούρα του "Κρητικού Αστροναύτη", αναπτύσσει η ομάδα Cretan Astronaut στην Κρήτη με σκοπό να προβάλλει το νησί, να το τοποθετήσει στον παγκόσμιο χάρτη της έρευνας και της τεχνολογίας αλλά και να διαφημίσει όσες ξενοδοχειακές μονάδρες το επιθυμούν.

Η ομάδα Cretan Astronaut στοχεύει στην αποστολή ενός σκάφους στη στρατόσφαιρα, το οποίο αποτελείται από μια πλήρως επαναχρησιμοποιήσιμη διάταξη. Πλήρωμά του, η φιγούρα του Κρητικού Αστροναύτη η οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο βίντεο 360 μοιρών που θα καταγραφεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του.Επιπλέον, στόχος της είναι να λαμβάνει την πορεία του σκάφους σε πραγματικό χρόνο με τη χρήση έξυπνων αλγορίθμων, όσο αυτό θα διεξάγει μετεωρολογικές μετρήσεις. Μέχρι και σήμερα, μέρος του εξοπλισμού καταστρέφεται στη στρατόσφαιρα. Η ομάδα επινόησε μια πρωτότυπη διάταξη, με την οποία θα μπορεί να επανακτηθεί ο εξοπλισμός, χωρίς να καταστραφεί, μειώνοντας έτσι το κόστος πτήσης τέτοιων αποστολών καθιστώντας τις πλήρως επαναχρησιμοποιήσιμες.Να τονισθεί ότι ο σχεδιασμός και η κατασκευή όλων των μηχανικών και ηλεκτρονικών μερών του project, καθώς και το προγραμματιστικό μέρος, γίνονται εξ ολοκλήρου και εκ του μηδενός από την ομάδα.Ο Cretan Astronaut υποστηρίζεται από τον Οργανισμό Youth Entrepreneurship Club και αυτό το διάστημα τρέχει μία Crowdfunding Καμπάνια, καθώς το κόστος των υλικών είναι ιδιαίτερα υψηλό, και η προσπάθεια δεν θα μπορεί να καρποφορήσει χωρίς βοήθεια.Υπάρχει δε η δυνατότητα τοποθέτησης του λογοτύπου ξενοδοχείων στο σκάφος ώστε να είναι ορατό καθώς θα φτάνει στο διάστημα.


tornosnews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics