Breaking News
17 Οκτωβρίου 2018

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα επερχόμενα μεγάλα ντέρμπι της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών δίνει σε όλους τους φίλους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης η ελληνική ομοσπονδία.

Ήρθε σε συμφωνία με την ιστοσελίδα Sportshero και το προσεχές Σαββατοκύριακο θα καλυφθούν σε live streaming οι τρεις κρίσιμες, για τη διεκδίκηση του τίτλου, αναμετρήσεις μεταξύ των πρωτοπόρων Ολυμπιακού, Α.Ε.Κ. και Παναθηναϊκού. Τα ματς θα γίνουν διαδοχικά στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για την 4η, την 5η και την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τις επόμενες ημέρες θ’ ανακοινωθούν από το sportshero.gr τα λινκ της μετάδοσης. Υπενθυμίζουμε τις μέρες και ώρες έναρξης των επικείμενων αγώνων κορυφής στην Α1 των ανδρών:

20 Οκτωβρίου Παναθηναϊκός-Α.Ε.Κ. στις 10:00

20 Οκτωβρίου Α.Ε.Κ.-Ολυμπιακός στις 13:00

21 Οκτωβρίου Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στις 10:00

ΣΤΟ ΟΠΕΝ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΤΕΡΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Συμμετοχή στο όπεν νέων της Αιγύπτου θα έχουν την ερχόμενη εβδομάδα δύο πρωταθλήτριές μας. Η νεάνιδα (μέχρι το τέλος του χρόνου) Ελισάβετ Τέρπου και η κορασίδα Μαλαματένια Παπαδημητρίου θα πάρουν μέρος στο Egypt Junior & Cadet Open, που είναι ενταγμένο στο Junior Circuit της I.T.T.F. και θα γίνει από τις 24 μέχρι τις 28 Οκτωβρίου στο πριγκιπάτο του Σαρμ Ελ Σεΐχ. Στο τουρνουά έχουν δηλώσει συμμετοχή 159 αθλητές και αθλήτριες από 11 χώρες. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας του διπλού νεανίδων το 2018 θα παίξουν μαζί διπλό στη μεγάλη κατηγορία του όπεν. Στη δική της ηλικιακή κατηγορία η Παπαδημητρίου θα συνεργαστεί και πάλι με την Αιγύπτια Φαρίντα Μπανταγουέι, με την οποία είχαν πέρσι μετάλλια στον θεσμό.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics