Breaking News
20 Οκτωβρίου 2018

Ο ΕΟΤ ενέκρινε την αγορά χορηγικού πακέτου, συνολικού ποσού 23.800 ευρώ με ΦΠΑ, στο πλαίσιο διοργάνωσης του FVW Workshop 2018, που θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη από 24 έως 29 Οκτωβρίου από το διοργανωτή FVW, γνωστό οργανισμό τουριστικών media.Διοργανωτές είναι η Περιφέρεια Κρήτης και το FVW, ενώ οι χρυσοί χορηγοί Aegean Arlines και η Grecotel έχουν σχεδιάσει φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών

.Στο Workshop έχουν προσκληθεί περίπου 40 άτομα αντιπρόσωποι μεγάλων T.Os και ταξιδιωτικών γραφείων, ειδικοί ερευνητές της τουριστικής αγοράς και η συντακτική ομάδα του FVW, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το νησί και να ανταλλάξουν ιδέες και προτάσεις με τους τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου, με στόχο την αύξηση του τουριστικού ρεύματος στο νησί.

Οι εργασίες του FVW workshop, θα πραγματοποιηθούν στο Creta Maris, στις 26 Οκτωβρίου, με βασική θεματολογία την «αειφορία που οδηγεί σε μακροζωία» επηρεάζοντας πολλαπλά τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας, όπως του σχεδιασμού, της παραγωγής, της ανάπτυξης, του πολιτισμού κλπ.Στόχος της διοργάνωσης είναι οι περίπου 30-40 προσκεκλημένοι, συμμετέχοντες ειδικοί της τουριστικής αγοράς της Γερμανίας (αντιπρόσωποι μεγάλων T.Os και ταξιδιωτικών γραφείων, ειδικοί ερευνητές της τουριστικής αγοράς, η συντακτική ομάδα του FVW), να «ανακαλύψουν» μέσω στοχευμένων συζητήσεων και επιλεγμένων περιηγήσεων τα highlights και ότι νεότερο υπάρχει στην προσφορά του τουριστικού προϊόντος του επιλεγμένου προορισμού.
Τη διοργάνωση του workshop αναλαμβάνει το περιοδικό FVW, ενώ ο συντονισμός του όλου προγράμματος και η επικοινωνία με τους τοπικούς εκπροσώπους και ομιλητές στον προορισμό διεκπεραιώνεται για λογαριασμό του FVW από την εταιρεία Praxis Plus. Τις σχετικές συζητήσεις στο Workshop συντονίζει ο αρχισυντάκτης και διευθυντής του περιοδικού FVW, κ. Klaus Hildebrandt.

tornosnews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics