Breaking News
29 Οκτωβρίου 2018

Mε το σήμα ποιότητας Κρητικής Κουζίνας της Περιφέρειας Κρήτης πιστοποιήθηκε πρόσφατα το εστιατόριο Ελιά του Cactus Royal, ιδιοκτησίας κ. Νίκου Χαλκιαδάκη.

Πρόκειται για το a la carte εστιατόριο του ξενοδοχείου, το οποίο σερβίρει και φαγητά της κρητικής κουζίνας, παραδοσιακές συνταγές με πρώτες ύλες από την Κρήτη και ντόπιους προμηθευτές. «Η στήριξη της τοπικής κοινωνίας αποτελεί τον τέταρτο πυλώνα στον οποίο στηρίζει και χαράζει η επιχείρηση την πολιτική της, επομένως μια τέτοια πιστοποίηση δημιουργεί οφέλη, αφενός για τον πρωτογενή τομέα του νησιού και αφετέρου για την ίδια την επιχείρηση», επισημαίνουν οι επικεφαλής του ξενοδοχείου. Το εστιατόριο Ελιά του Cactus Royal ελέγχθηκε από διαπιστευμένο φορέα του μητρώου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης, τόσο για τη νομιμότητα της λειτουργίας του, για την επάρκεια προσωπικού και την οργάνωση, όσο και για την προώθηση της Κρητικής Γαστρονομίας.

money-tourism.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics