Breaking News
19 Φεβρουαρίου 2019

Πέντε ακόμα ξενοδοχειακές μονάδες από το Ρέθυμνο, το Λασίθι, το Ηράκλειο, τις Κυκλάδες και την Ευρυτανία, προστέθηκαν πρόσφατα στην μεγάλη ομάδα των συνεργαζόμενων τουριστικών καταλυμάτων με την Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A.

 

Πρόκειται για τα ξενοδοχεία:

CHC Imperial Palace 4* στον Πηγιανό Κάμπο Ρεθύμνου, όπου η Chnaris H.M.D.C. έχει αναλάβει για τα επόμενα 3 έτη, την πλήρη διαχείριση του ξενοδοχείου.
CHC Kounali Mountain Resort 4* στο Κουνάλι Λασίθιου, όπου η Chnaris H.M.D.C. έχει για τα επόμενα 3 έτη, τη σύναψη συμβολαίων και την διαχείριση των πωλήσεων.
Perla Apartments 3* στην Αγία Πελαγία, όπου η Chnaris H.M.D.C. έχει αναλάβει για τα επόμενα 5 έτη, τη σύναψη συμβολαίων, την διαχείριση των πωλήσεων και την διαχείριση των κρατήσεων.
Sariza Spring Hotel 3* στην Άνδρο όπου η Chnaris H.M.D.C. έχει προβεί στη μίσθωση της ξενοδοχειακής μονάδας για τα επόμενα 10 έτη.
Dryas Resort 4* στο Καρπενήσι, όπου η Chnaris H.M.D.C. έχει προβεί στη μίσθωση της ξενοδοχειακής μονάδας για τα επόμενα 10 έτη.


Παράλληλα, η Chnaris H.M.D.C. ενέταξε στο δυναμικό της τρία νέα διευθυντικά στελέχη:
Την κυρία Μαρία Μανωλούκου ως Γενική Διευθύντρια του Ομίλου CHC.
Τον κύριο Χάρη Τάτση ως υπεύθυνο ανάπτυξης του ομίλου CHC ανά την Ελλάδα.
Τον κύριο Γιώργο Κοζή ως Διευθυντή στο ξενοδοχείο CHC Imperial Palace 4*

Υπενθυμίζεται ότι ο κορυφαίος Όμιλος διαχείρισης, παροχής τουριστικών υπηρεσιών και hotel consulting Chnaris H.M.D.C., πρωτοπορεί προσφέροντας στις συνεργαζόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις 4 κυρίως εναλλακτικά προγράμματα υπηρεσιών:
Ενοικίασης Ξενοδοχειακών Μονάδων.
Πλήρους διαχείριση ξενοδοχείων.
Σύναψης συμβάσεων με τουριστικούς οργανισμούς και διαχείρισης πωλήσεων (Yield).
Πλήρες σύστημα Franchise Corporation

Η Chnaris H.M.D.C. καινοτομεί προσφέροντας όλες τις υπηρεσίες λειτουργίας μιας ξενοδοχειακής μονάδας, είτε σε συνδυασμό μεταξύ τους ή και μεμονωμένα ώστε να μπορούν να αξιοποιηθούν από τους επιχειρηματίες, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Παράλληλα, έχει ήδη ιδρύσει τουριστικά γραφεία σε Ελλάδα και Κύπρο, ώστε να αυξήσει τον όγκο των κρατήσεων, βοηθώντας τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία να μεγιστοποιήσουν την πληρότητα τους κυρίως κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου αλλά και κάθε άλλη στιγμή κατά την οποία η επισκεψιμότητα παραμείνει χαμηλή.
Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της Chnaris H.M.D.C. είναι ότι δεσμεύει και εγγυάται άριστη ποιότητα, πλήρη ικανοποίηση του πελάτη, αύξηση των εσόδων και μεγιστοποίηση της κερδοφορίας των ξενοδόχων.
Αξίζει επίσης να τονιστεί, ότι από τη Chnaris H.M.D.C. λειτουργούν και οι εξειδικευμένες υπηρεσίες Executive Chef και Executive Operation’s Manager, όπου οι κορυφαίοι συνεργάτες της εταιρείας, ελέγχουν κάθε ξενοδοχείο σχετικά με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων, δημιουργώντας συνθήκες Quality Management, ενώ με την μέθοδο του Mystery Guest, εξασφαλίζουν την τήρηση των απαιτούμενων διαδικασιών.
iraklioblog.blogspot.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics