Breaking News
04 Μαρτίου 2019

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε με επιτυχία στις 16 Φεβρουαρίου τη μηνιαία ολομέλεια του στο ξενοδοχείο «Galaxy» 5* στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στην ολομέλεια παρουσιάστηκε η καινοτόμος εφαρμογή της εταιρίας Welcome Pickups με εισηγητή τον κ. Χρυστοφέλη ενημερώνοντας τα μέλη για την άρτια εφαρμογή του τουριστικού αγαθού όσον αφορά το πολυσυζητημένο θέμα του transfer.Επίσης αξιοσημείωτη ήταν και η πρωτοπορία του Συλλόγου στην περιβαλλοντική ενημέρωση που προσέφερε με την ομιλία της η εισηγήτρια κ. Καλαϊτζάκη με θέμα «Αειφόρος ανάπτυξη και προοπτικές για τα ξενοδοχεία» διευκρινίζοντας την σπουδαιότητα του ανθρακικού αποτυπώματος και τον τρόπο αντιστάθμισης της οικολογικής μας μόλυνσης με την εξαγορά ρύπων για την προώθηση περιβαλλοντικών δράσεων.

Τέλος, ως επακόλουθο των δύο προηγούμενων ομιλιών ήταν η εισήγηση της εταιρίας Costa Nostrum που όπως το λέει και η ονομασία της τονίζει το μερίδιο ευθύνης μας προς την Ακτή Μας. Έτσι δόθηκε η ευκαιρία για γνωστοποίηση πληροφοριών που σχετίζονται με την πιστοποίηση παραλιών, συστήματα HACCP και ISO.Ακολούθησε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος.
tornosnews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics