Breaking News
16 Σεπτεμβρίου 2019

Συνάντηση με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης κ.Οδυσσέα Ζώρα είχε η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, στο πλαίσιο των δυναμικών παρεμβάσεων που υλοποιεί για την οικονομία της Κρήτης.

Το δείπνο εργασίας που παρέθεσε η Ένωση στο ξενοδοχείο Apollonia διήρκεσε 3 ώρες. Στη συζήτηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Νικόλαος Χαλκιαδάκης, οι αντιπρόεδροι της Ένωσης κ.κ. Μανώλης Μανούσος και Γιώργος Σηφάκης, ,όπως και ο Γ.Γ. της Ένωσης κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος. Συζητήθηκε εκτενώς η διασύνδεση της Τουριστικής δραστηριότητας με την οικονομία του νησιού και τα πολλαπλασιαστικά οφέλη της σε όλους τους επιμέρους κλάδους του τόπου. Συζητήθηκε επίσης, η φθίνουσα τουριστική εκπαίδευση στο νησί , αλλά και η αναγκαία πια ενεργοποίηση του τμήματος ανώτερων τουριστικών σπουδών που έχει εισηγηθεί ο Πρύτανης, μια απόφαση που βρίσκεται ακόμη στο συρτάρι. Η Ένωση ανέλαβε την πρωτοβουλία να προωθήσει το αίτημα στα αρμόδια Υπουργεία και να στηρίξει την υλοποίηση του. Τέλος, συμφωνήθηκε η δημιουργία παρατηρίου Φιλοξενίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο, με στόχο την παραγωγή αξιόπιστης πληροφορίας για τα μεγέθη και τις επιπτώσεις της οικονομίας της φιλοξενίας στο Ηράκλειο.

xalkiadakis aggelopoulos manousos panepistimio 640x360

money-tourism.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics