Breaking News
21 Σεπτεμβρίου 2019

Η απώλεια του μεταλλίου μπορεί να... στοίχισε τον Παναγιώτη Τριανταφύλλου, όμως η 5η θέση στο αγώνισμα της σπάθης κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος ξιφασκίας με αμαξίδιο, τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του «εισιτηρίου» για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

 

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

Ο «ασημένιος» Παραολυμπιονίκης του Ρίο, σημείωσε την σημαντικότερη -έως τώρα- διάκριση για τα ελληνικά σπαθιά στη διοργάνωση που φιλοξενείται στην πόλη Τσεονγκού της Νοτίου Κορέας, αφού βρέθηκε στο... κατώφλι των μεταλλίων, το οποίο χάθηκε στις λεπτομέρειες.

Ο Τριανταφύλλου στη φάση των ομίλων σημείωσε έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ενώ πέρασε bye από τους 32 στους 16. Εκεί επικράτησε 15-8 του Κινέζου Γιε Ζανγκ, όμως έμεινε εκτός ημιτελικών μετά την ήττα με 15-13 από τον Πολωνό Άντριαν Κάστρο.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics