Breaking News
22 Ιανουαρίου 2020

Πολύ καλές εμφανίσεις από τους Έλληνες ιστιοπλόους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μαϊάμι.

 

Εντυπωσιακοί ήταν οι Παναγιώτης Μάντης – Παύλος Καγιαλής στις δύο τελευταίες ιστιοδρομίες του παγκοσμίου κυπέλλου στο Μαϊάμι. Τερμάτισαν 1 και 6 αντίστοιχα και μετά από 4 κούρσες ανέβηκαν στην 2η θέση της γενικής κατάταξης των 30 σκαφών της κατηγορίας 470 ανδρών. Οι Βασίλειος Παπουτσόγλου – Ιωάννης Ορφανός είναι 22οι με 56 βαθμούς.

Προηγούνται οι Σουηδοί Α. Ντάλμπεργκ – Φ. Μπέργκστρομ με 8 βαθμούς και πίσω από τους Ολυμπιονίκες μας είναι οι Ιάπωνες
Κ. Ντόι – Ν. Κιμούρα με 12 βαθμούς.

Στις γυναίκες οι Μαρία Μπόζη – Ραφαηλίνα Κλωναρίδου εξακολουθούν να είναι 9ες με 19 βαθμούς σε σύνολο 16 σκαφών. Στην 3η και 4η κούρσα τερμάτισαν 6 και 11 αντίστοιχα.

Στα Λέιζερ Ράντιαλ η Βασιλεία Καραχάλιου ανέβηκε στην 5η θέση με 13 βαθμούς. Στην 3η και 4η κούρσα τερμάτισε 1 και 5 αντίστοιχα. Η Αθανασία Φακίδη είναι 9η με 19 βαθμούς. Στις δύο τελευταίες ιστιοδρομίες οι θέσεις της ήταν 4 και 7 αντίστοιχα. Τρέχουν 19 σκάφη.

Στα RSX γυναικών έχουν γίνει 6 ιστιοδρομίες και η Αγγελική Σκαρλάτου είναι 5η με 23 βαθμούς σε σύνολο 9 σκαφών. Στις τρεις τελευταίες κούρσες τερμάτισε 5, 10 και 6 αντίστοιχα.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics