Breaking News
01 Μαρτίου 2020

Ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει θέσει τον αγώνα υπό την αιγίδα του...

 

Ο πρώτος αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής στα αγωνίσματα σκιτ και τραπ ανοίγει τις πύλες του την ερχόμενη Τετάρτη, 4 Μαρτίου, στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά, με την επίσημη άφιξη των ξένων αποστολών, ενώ η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη το απόγευμα.

Ενώ οι προβλέψεις των αξιωματούχων της ΣΚΟΚ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκοποβολής ISSF έκαναν λόγο για 650 με 700 συμμετοχές από πάνω από 70 χώρες, η επιδημία του κορωνοϊού και τα μέτρα που εξαγγέλλονται από τις πλείστες χώρες, καθώς και των δικών μας Ιατρικών Υπηρεσιών, έχουν περιορίσει τις μέχρι στιγμής συμμετοχές στους 431 αθλητές και αθλήτριες από 60 χώρες, με προοπτική να μειωθούν ακόμα περισσότερο.

Ήδη έχουν ακυρώσει τη συμμετοχή τους η Κίνα, η Κορέα, το Ιράν και η Ιαπωνία, ενώ στη σχετική λίστα του υπουργείου Υγείας περιλαμβάνονται και αρκετές περιοχές της Ιταλίας, η οποία έχει δηλώσει συμμετοχή με 12 αθλητές και αθλήτριες.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics