Breaking News
14 Απριλίου 2020

Μεγάλοι τουρ οπερέιτορ ζητούν εκπτώσεις της τάξης έως και 50% από τους ξενοδόχους της Κρήτης ακόμη και τον Αύγουστο, για να υποστηριχθεί, όπως αναφέρουν, η προσπάθεια επανεκκίνησης της σεζόν.

 



“Το μεγάλο πρόβλημα, ανάμεσα στα τόσα άλλα, είναι η αβεβαιότητα που υπάρχει, κανείς δεν ξέρει πότε ανοίγει η σεζόν και υπό ποιες προϋποθέσεις” είπε στην “Π” ο τουριστικός επιχειρηματίας Ζαχαρίας Χνάρης, επισημαίνοντας ότι δεν είναι δυνατόν να ζητάνε τόσο μεγάλες εκπτώσεις.

“Οι ξενοδόχοι δεν πρέπει να ενδώσουν σε τέτοιες τιμές.

Αν είναι να πουλάμε μισοτιμής μέσα στον Αύγουστο καλύτερα να τα κλείσουμε τα ξενοδοχεία” ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Δεν γίνεται να λειτουργήσουμε με τέτοιες εκπτώσεις. Οι ξενοδόχοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι σε αυτή την τόσο δύσκολη συγκυρία και να μην υποχωρήσουμε.

Ο κ. Νίκος Χαλκιαδάκης
Ο κ. Νίκος Χαλκιαδάκης
Αυτές οι τιμές είναι εκτός λογικής”, είπε στην “Π” ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου Νίκος Χαλκιαδάκης.

Τι ζητούν οι τουρ οπερέιτορ
Σε επιστολή που έστειλε σε συνεργάτες της στην Κρήτη η Destination Touristic Services αναφέρει:

“Αγαπητοί συνεργάτες,

Όλοι μας ζούμε πρωτοφανείς και δύσκολες καταστάσεις. Από την πλευρά μας, επιθυμούμε να συνεργαστούμε μαζί σας ώστε να διαχειριστούμε την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Ομάδα μας παρακολουθεί καθημερινά τα γεγονότα και τις εξελίξεις σε όλους τους τουριστικούς προορισμούς, προκειμένου να έχουμε μια πλήρη εικόνα της κατάστασης και να είμαστε σε θέση να προγραμματίσουμε με σοβαρότητα, αξιοπιστία και αποφασιστικότητα τα επόμενά μας βήματα.

Δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πότε θα περάσει αυτό, αλλά ελπίζουμε ότι θα είναι θέμα εβδομάδων και όχι μηνών. Προς το παρόν, όμως, πρέπει να λάβουμε μέτρα για την προστασία της αμοιβαίας επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Για το λόγο αυτό συνεχίζουμε να εργαζόμαστε όσο πιο σκληρά μπορούμε και να προετοιμαζόμαστε για την στιγμή που τα πράγματα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό.

Στόχος μας είναι να μην χαθεί αυτή η τουριστική περίοδος! Στην προσπάθειά μας αυτή να επανεκκινήσουμε την αγορά και το ενδιαφέρον των πελατών, χρειαζόμαστε όπως είναι φυσικό, την συνδρομή σας.

Ο χρόνος είναι λίγος και πρέπει να ανατρέψουμε το συντομότερο δυνατό το αρνητικό κλίμα, δίνοντας ώθηση στις κρατήσεις μέσω διαφημιστικής καμπάνιας και δυναμικών προσφορών. Στην κοινή αυτή προσπάθεια, σας καλούμε να συνδράμετε με προσφορές 40% έως 50% για τους μήνες Ιούνιος-Ιούλιος -Αύγουστος και 25% έως 35% για τους μήνες Σεπτέμβριος -Οκτώβριος.

Αγαπητοί συνεργάτες, δεν είναι η πρώτη φορά που μαζί καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια κρίση και τελικώς να την ξεπεράσουμε με επιτυχία. Είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε μαζί και ενωμένοι να τα καταφέρουμε και αυτή τη φορά”.
PATRIS.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics