Breaking News
17 Μαΐου 2020

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διοργάνωση του τουρνουά rugby sevens, από το σύλλογο των Thessaloniki Lions, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Συκεών. Στο μονοήμερο τουρνουά, έλαβαν μέρος 7 σύλλογοι από ολόκληρη τη χώρα, με 8 ομάδες ανδρών και 4 γυναικών να συνθέτουν τη λίστα των συμμετοχών στο αγωνιστικό κομμάτι.

 

Στο τουρνουά των ανδρών, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Spartans, που επιβλήθηκε με 14-12 στον τελικό, απέναντι στους Attica Springboks. Στα ημιτελικά συμμετείχε η ομάδα του Παναθηναϊκού και η μία εκ των δύο ομάδων των Lions. Αναλυτικά η κατάταξη διαμορφώθηκε ως εξής:

Athens Spartans
Attica Springboks
Παναθηναϊκός Rugby
Thessaloniki Lions – 1
Αίολος Πατρών
Ηρακλής
Αιγάλεω
Thessaloniki Lions – 2
Στο γυναικείο τουρνουά, η ομάδα του Ηρακλή, που μόλις πριν μία βδομάδα είχε κερδίσει πολύτιμες εμπειρίες στο διεθνές τουρνουά στο Κουτάισι της Γεωργίας, κέρδισε και το πανελλήνιο τουρνουά της Θεσσαλονίκης, επικρατώντας στον τελικό του Παναθηναϊκού. Η κατάταξη διαμορφώθηκε ως εξής:

Ηρακλής
Παναθηναϊκός Rugby
Thessaloniki Lions
Αίολος Πατρών
Οι ομάδες έδωσαν ραντεβού για το επόμενο τουρνουά sevens, το οποίο θα διεξαχθεί στην Πάτρα, το σαββατοκύριακο 29-30 Απρίλη.

Φωτογραφική ανασκόπηση

Thessaloniki Lions 1 – Athens Spartans (Α)
 https://rugbyunion.gr/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%af-%cf%83%cf%8d%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%bf%ce%b9/%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%81%ce%ac%ce%b3%ce%ba%ce%bc%cf%80%ce%b9-%ce%ad%ce%bb%ce%b1%ce%bc%cf%88%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b8%ce%b5%cf%83%cf%83%ce%b1%ce%bb/

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics