Breaking News
12 Ιουνίου 2020

Οι διακοπές με ιστιοπλοϊκό είναι ένας εναλλακτικός, φέτος πιο ασφαλής από πότε και μοναδικός τρόπος για να ταξιδέψεις σε μοναδικά τοπία που μπορείς να γνωρίσεις μόνο με σκάφος


Με σύνθημα πως οι διακοπές με σκάφος είναι ένας εναλλακτικός, ασφαλής και μοναδικός τρόπος διακοπών για όλους η Yachtsailing.gr ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει για ακόμα μια χρονιά στις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Με μοναδικό στόχο την παροχή εξειδικευμένων διακοπών με σκάφος, οι οποίες προσαρμόζονται στα μέτρα των πελατών της, η Ελληνική επιχείρηση με έδρα τον Άλιμο και 20 χρόνια παρουσίας στον χώρο ενοικίασης σκαφών και οργάνωσης θαλάσσιων εκδρομών και με έναν ιδιόκτητο στόλο 30 σκαφών στην αποκλειστική διαχείριση της, υπόσχεται να φροντίσει πως ο επισκέπτης της θα ζήσει μια μοναδική εμπειρία ανεξαρτήτου ηλικίας ή γνώσεων.

Συγκινητική εξομολόγηση: «Είδα να χάνονται όλα σε μια στιγμή»
Πάντα με την βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού, των έμπειρων πληρωμάτων, αλλά και της βαθιάς γνώσης του αντικειμένου.

Κάθε χρόνο εξυπηρετεί περίπου 5.500 χιλιάδες επισκέπτες που ταξιδεύουν με ασφάλεια στα Ελληνικά νησιά. Όμως, επειδή καμία εταιρεία δεν είναι τίποτα χωρίς τους ανθρώπους της, όλοι οι συνεργάτες σε αυτήν την ομάδα έχουν πάθος για αυτό που κάνουν και μοιράζονται τις ίδιες αξίες. Ευγένεια, αξιοπιστία και ποιότητα με σκοπό να παρέχουν στους επισκέπτες τους εξειδικευμένες υπηρεσίες για μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών.

Διαθέτει, ακόμα, από τις πιο έμπειρες ομάδες καπετάνιων, πλήρες τμήμα και μια από τις πιο καταρτισμένες ομάδες κρατήσεων με βασική έμφαση την σχεδίαση ταξιδιών καθώς και μεγάλη ομάδα μόνιμων μηχανικών/τεχνικών για την υποστήριξη κατά την διάρκεια των διακοπών.

Ενοικίαση σκαφών με πλήρωμα, ενοικίαση σκαφών χωρίς πλήρωμα σε περίπτωση που ο πελάτης είναι κάτοχος διπλώματος ανοικτής θαλάσσης και έχει εμπειρία γύρω από την ενοικίαση ιστιοπλοϊκού σκάφους, επιλογή των πιο κατάλληλων (σύμφωνα με τις δικές της προδιάγραφες) καπετάνιων για το εκάστοτε ταξίδι, σχεδίαση ταξιδιού ανάλογα με τις προδιαγραφές του εκάστοτε γκρουπ, είναι μόνο κάποιες από τις βασικές υπηρεσίες της Yachtsailing.gr.

Μια εταιρία που συγκαταλέγεται μεταξύ των λίγων που:
Έχει ιδιόκτητο στόλο 30 σκαφών σε αποκλειστική της διαχείριση
Είναι εγκεκριμένη και αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Τουρισμού της Ελλάδας
Λειτουργεί με την έγκριση του Υπουργείου Ναυτιλίας
Έχει όλα της τα σκάφη πιστοποιημένα από τον διεθνή οργανισμό των Lloyds με έλεγχο που γίνεται σε ετήσια βάση
Παρέχει υποστήριξη κατά την διάρκεια του ναύλου με μια ομάδα 15 ατόμων και γραμμή βοήθειας που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο
Οι πελάτες της την έχουν κατατάξει ως την καλύτερη, στην κατηγορία του ταξιδιού με καπετάνιο βάσει των κριτικών που έχουν καταθέσει στο TripAdvisor (Certificate of excellence 2016, 2017, 2018 και 2019) – Εκατοντάδες κριτικές διαθέσιμες

Επιπλέον, στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας του Covid 19 η εταιρία έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην προστασία των επισκεπτών, λαμβάνοντας αυστηρά μέτρα πρόληψης.

Συγκεκριμένα:
Ακολουθεί πιστά το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ σχετικά με τον COVID 19
Χρησιμοποιεί πιστοποιημένα συνεργεία καθαρισμού, εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας
Δίνει πιστοποιητικό απολύμανσης του σκάφους πριν από την επιβίβαση
Υπάρχει πρόβλεψη διαχείρισης θετικού κρούσματος
Χρησιμοποιεί μόνο εγκεκριμένα υλικά καθαρισμού
Παρέχει όλες οι βασικές ποσότητες καθαριστικών σε πλήρη συμμόρφωση με το υπουργείο Τουρισμού αλλά και τους αρμοδίους φορείς
Παρέχει γραπτές οδηγίες αντιμετώπισης οποιουδήποτε κρούσματος καθώς και συμβουλές για τους κανόνες υγιεινής επι του σκάφους

Οι διακοπές με ιστιοπλοϊκό είναι μοναδικές
Οι διακοπές με ιστιοπλοϊκό είναι μοναδικές είτε για παρέες αλλά και για οικογένειες είναι σημαντικό όμως να αναφερθεί ότι ανάλογα με την ηλικία των παιδιών της κάθε οικογενείας θα πρέπει να προτιμηθεί και ο αντίστοιχος τύπος σκάφους. Προφανώς και η λέξη «παιδιά» είναι πολύ γενική και διαφέρει η απάντηση ανάλογα την ηλικία του κάθε παιδιού. Οι περισσότεροι από τους εμπλεκόμενους από την εταιρεία μας έχουμε παιδιά και έχουμε βιώσει την κάθε ηλικία ξεχωριστά πολύ ευχαρίστως να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας και να σας κατευθύνουμε αναλόγως.

Πιστεύουμε ότι οι 5 μέρες είναι ο ελάχιστος χρόνος για να έχει κάποιος που δεν είναι εξοικειωμένος με σκάφος την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Ο λόγος είναι ότι χρειάζεται τις 2-3 πρώτες μέρες να εξοικειωθεί με τον ρυθμό πάνω στο σκάφος και τις υπόλοιπες 2 μέρες να μπορέσει να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί. Από την άλλη για εμάς δεν πρέπει να μπερδεύεται το ταξίδι των διακοπών με σκάφος με έναν αγώνα για το πόσα νησιά θα προλάβει να δει κανείς. Ο ρυθμός είναι μοναδικός για κάθε παρέα και οικογένεια και είναι σημαντικό να καθορίζεται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των επισκεπτών.
Πολλοί από εμάς θεωρούμε ότι οι Κυκλάδες είναι πιο όμορφες από το Σαρωνικό, αυτή είναι μια παρανόηση (μύθος) όταν ταξιδεύεις με σκάφος. Για εμάς οι καλύτερες διακοπές είναι ένας συνδυασμός τοποθεσίας και καιρού. Ο Σαρωνικός έχει το μεγάλο πλεονέκτημα να έχει πιο ήπιο καιρό, πιο ήρεμες θάλασσές τις περισσότερες μέρες του καλοκαιριού. Επίσης οι αποστάσεις είναι πιο κοντινές, που έχει σαν αποτέλεσμα να χρειάζεται λιγότερος χρόνος ταξιδιού από το ένα μέρος στο άλλο. Θεωρείται ότι είναι ιδανικός για οικογένειες και σίγουρα προσφέρει την ίδια ιδιωτικότητα όταν ταξιδεύεις με σκάφος πιο ζεστά νερά καθώς και περισσότερη ώρα στο νερό για τους επισκέπτες του.

Η κάθε διαδρομή ορίζεται από τα χαρακτηριστικά του κάθε group. Σε 5 μέρες μπορεί να δει κάποιος μεταξύ άλλων την Ύδρα τον Πόρο το Αγκίστρι την Μονή αλλά και την Αίγινα άμα κινηθεί στον Σαρωνικό ενώ άμα κινηθεί στις Κυκλάδες θα μπορούσε να δει μεταξύ άλλων την Τζια την Κύθνο την Σέριφο αλλά και το Σούνιο κατά την επιστροφή του.

Τα κόστη ενός ιστιοπλοϊκού (monohull ή catamaran) καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα για όλες τις τσέπες. Για την διαδρομή του Σαρωνικού υπάρχουν επιλογές από 60€ το άτομο την ημέρα που περιλαμβάνουν τα πάντα πλην φαγητού, catamaran από 80€ το άτομο την μέρα και όπως καταλαβαίνεται μπορεί να φτάσουν μέχρι 150€ το άτομο την ημέρα άμα κάποιος θέλει τις ανέσεις ενός πεντάστερου ξενοδοχείου. Για την διαδρομή των Κυκλάδων το κόστος είναι κατά κάτι πιο ακριβότερο.

Μερικές πληροφορίες για την ιστιοπλοΐα
Η ιστιοπλοΐα ήταν από τις πρώτες και υπέρτατες μορφές ταξιδιού καθώς στην βάση της δεν χρειαζόταν μηχανή για να ταξιδέψει το σκάφος.
Σήμερα παρότι έχουν γίνει τεράστιες αλλαγές στην εξέλιξη των σκαφών ακόμα όταν ακούμε την λέξη ιστιοπλοΐα την συνδυάζουμε είτε με αγώνες είτε με «ταλαιπωρία». Κάτι που είναι απολύτως εσφαλμένο.
Οι διακοπές με ιστιοπλοϊκό είναι ένας εναλλακτικός, φέτος πιο ασφαλής από πότε και μοναδικός τρόπος για να ταξιδέψεις σε μοναδικά τοπία που μπορείς να γνωρίσεις μόνο με σκάφος.
Σου παρέχει πλήρη ελευθερία κινήσεων αλλά και μοναδική ιδιωτικότητα όταν το επιθυμείς.
Δεν χρειάζεται να έχεις προηγούμενη εμπειρία για το συγκεκριμένο τρόπο διακοπών, καθώς υπάρχουν έμπειροι καπετάνιοι που γνωρίζουν τρομερές τοποθεσίες που θα σου μείνουν αξέχαστες.
Το ιστιοπλοϊκό χωρίζεται σε δυο βασικούς τύπους στα monohull και στα catamaran. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές θα λέγαμε το catamaran είναι πιο φιλικό για κάποιον που δεν έχει ταξιδέψει καθώς θυμίζει περισσότερο ένα πλωτό σπίτι από ότι το monohull. Σε κάθε περίπτωση στις μέρες μας και οι δυο τύποι προσφέρουν ικανοποιητικές ανέσεις, κοντινές σε αυτές του ξενοδοχείου.
Οι διακοπές με ιστιοπλοϊκό είναι ένας τύπος διακοπών που χρησιμοποιείται (είναι κυρίως γνωστός) από κόσμο που έρχεται στην χώρα μας από το εξωτερικό. Θα λέγαμε ότι είναι κρίμα εν μέρη να γνωρίζουν άνθρωποι εκτός Ελλάδας καλύτερα την πατρίδα μας.


Φέτος περισσότερο από ποτέ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους Έλληνες να ταξιδέψουν με σκάφος καθώς οι τιμές θα είναι πιο προσιτές από ποτέ.
Όπως αντιλαμβάνεται κανείς παρότι ένα σκάφος είναι απόλυτα ασφαλές γύρω από ένα ταξίδι συντρέχουν αμέτρητες λεπτομέρειες, καθώς η θάλασσα είναι κάτι που απαιτεί το αμέριστο σεβασμό όλων μας, για αυτό είναι καλό η εταιρεία που θα επιλέξετε να ταξιδέψετε να πληροί κάποιες προδιαγραφές.
tanea.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics