Breaking News
03 Σεπτεμβρίου 2020

Μια πολύ σπουδαία νίκη πέτυχε πριν από λίγη ώρα η Μαρία Σάκκαρη που αν και έχασε το πρώτο σετ έκανε ολική ανατροπή και πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Μπερνάντα Πέρα και προκρίθηκε στους «32» του US Open!

 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της στο φημισμένο τουρνουά της Νέας Υόρκη. Η Αμερικανίδα αντίπαλός της την αιφνιδίασε και κατέκτησε εύκολα το πρώτο σετ (6-2).

Εκεί η 25χρονη πρωταθλήτρια έδειξε την ποιότητά της και έφτασε εύκολα στην ισοφάριση (6-3), ενώ στο τρίτο σετ έκανε... περίπατο και με 6-2 πήρε τη νίκη με 2-1 σετ και συνάμα την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του αμερικανικού Grand Slam σε μια ώρα και 45 λεπτά.

Έπειτα το 2017 και το 2019 και το 2020 η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε ξανά στους «32» στο φημισμένο τουρνουά της Νέας Υόρκης και κάνει όνειρα για πρόκριση στον 4ο γύρο, αν περάσει φυσικά το… εμπόδιο της, Αμάντα Ανισίμοβα, η οποία επίσης προκρίθηκε με ανατροπή και 2-1 (4-6, 6-4, 6-1) κόντρα στην Κατρίνα Σκοτ στην επόμενη φάση.

 ονσπορτσ.γρ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics