Breaking News
28 Σεπτεμβρίου 2020


Super League - 3η αγωνιστική - Οι «πράσινοι» χάλασαν την καλή εικόνα του πρώτου μέρους και στο τέλος τιμωρήθηκαν μένοντας ακόμη μία αγωνιστική χωρίς νίκη


newsroom by newsroom 28/09/2020 ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΛΛΑΔΑ 0 0
ΑΕΛ-Παναθηναϊκός 1-1: Ο Πινακάς και η… μουντζούρα (του β’ ημιχρόνου)
Ένας Παναθηναϊκός που «έμεινε» στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε να πάρει κάτι περισσότερο από τον 1 βαθμό, παραμένοντας για ακόμα μια αγωνιστική χωρίς νίκη . Αντίθετα οι παίκτες της γηπεδούχου ΑΕΛ κατάφεραν με την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου να πάρουν τον 1 βαθμό της ισοπαλίας με το γκολ που πέτυχε ο Πινακάς στο 88ο λεπτό, ισοφαρίζοντας το σκορ. Οι «πράσινοι» είχαν προηγηθεί με τέρμα του Μακέντα στο 26.

Το παιχνίδι στο Αλκαζάρ ξεκίνησε δίχως κάποια ομάδα να επιβάλλεται έναντι της άλλης. Ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε ν’αναπτυχθεί από τον άξονα, με τους χαφ της ΑΕΛ ωστόσο να μαρκάρουν αποτελεσματικά.

Αυτό, οδηγούσε τους παίκτες του Πογιάτος ν’ αναζητούν χώρους από τα πλάγια, αρχικά με περισσότερη έμφαση στα αριστερά και κατόπιν στη δεξιά πλευρά.

Μια φάση ήταν αρκετή στο πρώτο ημίχρονο για τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να πάρει… κεφάλι στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 26ο λεπτό ο Κουρμπέλης έβγαλε ωραία στον Αϊτόρ, ο Ισπανός πάτησε περιοχή και πάσαρε διαγώνια την μπάλα στο επερχόμενο Μακέντα, που με εύκολο πλασέ έδωσε προβάδισμα στο «τριφύλλι»!

Η πρώτη ευκαιρία του δεύτερου ημιχρόνου ήταν για τη Λάρισα, όταν το απευθείας φάουλ του Τόρζε στο 53′ βρήκε σε ετοιμότητα τον Διούδη. Στο 65ο λεπτό μετά από λάθος του Σάντσες, οι «βυσσινί» έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Μιλοσάβλιεβιτς να κάνει την προβολή αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού να του «λέει» όχι. Στο 81ο λεπτό ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να απειλήσει με φάουλ που κέρδισε ο Μπουζούκης έξω από την περιοχή, όμως η εκτέλεση του Καρλίτος πέρασε πολύ άουτ.

Στο 88ο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν και πήραν αυτό που άξιζαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Τόρζε μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά έκανε την σέντρα στον Πινακά, που ήταν αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή, με τον τελευταίο να παίρνει την κεφαλιά και να κάνει το 1-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι παίκτες του Ντάνι Πογιάτος, προσπάθησαν να πιέσουν την άμυνα της ΑΕΛ, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν σε καμία περίπτωση το τέρμα του Νάγκι μένοντας το 1-1.

ΑΕΛ-Παναθηναϊκός 1-1
Γκολ: Πινακάς (88′) – Μακέντα (26′)
Διαιτητής: Παπαπέτρου
Κίτρινες: Ντουρμισάι, Τόρζε / Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Βέλεθ
Κόκκινες: –

Παναθηναϊκός (Ντάνι Πογιάτος): Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ (75′ Πούγγουρας), Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Μπουζούκης (Σερπέζης 88′), Αϊτόρ (Χατζηγιοβάνης 88′), Καρλίτος (Ιωαννίδης 90+2′), Μακέντα (Σαβιέρ 75′).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος (Γρηγορόπουλος 72′), Φιλίπ, Ηλιάδης, Μιχαήλ (Μούζεκ 77′), Σπαρβ, Σετσέροβιτς (Γκαζάλ 72′), Μιλοσάβλιεβιτς (72′ Πινακάς), Τόρζε, Τρούγιτς (56′ Πλατέλας), Ντουρμισάι.

sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics