Breaking News
07 Οκτωβρίου 2020

Γκρενόμπλ και Μόσχα δείχνουν διστακτικές, έναν μήνα πριν τις μεγάλες διοργανώσεις



Αμφιβολίες για τη διεξαγωγή των Γκραν Πρι σε Γαλλία και Ρωσία
Υπό αμφισβήτηση βρίσκεται η διεξαγωγή δύο Γκραν Πρι της σεζόν του καλλιτεχνικού πατινάζ, σε Γκρενόμπλ και Μόσχα. Σε ό,τι αφορά στη γαλλική πόλη, τα κρούσματα του κορονοϊού τις τελευταίες ημέρες έχουν τον υψηλότερο ρυθμό εμφάνισης από την έναρξη της πανδημίας, ενώ προσφάτως αποφασίστηκε να κλείσει το κεντρικό παγοδρόμιο της Γκρενόμπλ ως μέτρο προστασίας.

Στη Μόσχα, παράλληλα, οι δηλώσεις του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Καλλιτεχνικού Πατινάζ, Αλεξάντερ Κόγκαν, είναι αυτές που καθιστούν αμφίβολη τη διεξαγωγή του Γκραν Πρι. «Είναι πρόωρο να κάνουμε προβλέψεις για τη διεξαγωγή του Γκραν Πρι. Προσπαθούμε να σώσουμε τη σεζόν για τους αθλητές μας και ως τώρα τα έχουμε καταφέρει. Ελπίζουμε να καταφέρουμε να φιλοξενήσουμε τον αγώνα στη Μόσχα, βάσει του προγράμματος που υφίσταται», δήλωσε ο Κόγκαν, εμπνέοντας μεν ελπίδα, αλλά όχι σιγουριά.

Υπενθυμίζεται πως το Γκραν Πρι της Γκρενόμπλ είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 13-15 Νοεμβρίου και το αντίστοιχο της Μόσχας 20-22 του ίδιου μήνα. Βάσει των οδηγιών της Διεθνούς Ομοσπονδίας, σε κάθε Γκραν Πρι έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο γηγενής αθλητές της εκάστοτε οικοδέσποινας χώρας και ξένοι αθλητές που όμως εδρεύουν και προπονούνται εκεί. Πρόκειται για μέτρο που στόχο έχει την ελαχιστοποίηση των μετακινήσεων εν μέσω της πανδημίας.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics