Breaking News
21 Φεβρουαρίου 2016

Ο Παναθηναϊκός έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του, αφού παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 2-0, κατάφερε να παραχωρήσει την ισοπαλία στον ΠΑΟΚ που ήταν καλύτερος στο β” ημίχρονο.

Οι κινήσεις των δύο προπονητών έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, αφού ο μεν Τούντορ άλλαξε τακτική και μαζί και την εικόνα του ΠΑΟΚ, ο δε Στραματσιόνι έβγαλε τον μοναδικό που δημιουργούσε, τον Βλαχοδήμο με δύο ασίστ, και το ματς γύρισε τούμπα!

 

 

Ο ΠΑΟΚ των πολλων προβλημάτων ξεκίνησε με μία ενδεκάδα που σπάνια θα ξαναδούμε στο πρωτάθλημα, αν και ο Ιγκόρ Τούντορ είχε στον πάγκο τους Κάτσε και Τζιόλη. Ο Κροάτης τεχνικός επέλεξε ένα 3-4-2-1 με τους Λέοβατς και Κίτσιου σε ρόλο ακραίων φουλ μπακ.

Από την άλλη πλευρά ο Αντρέα Στραματσιόνι δεν έκρυβε εκπλήξεις και επέλεξε το αγαπημένο του 4-2-3-1 με τον Λαγό σε ρόλο αντι-Ζέκα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους πράσινους να μπαίνουν δυνατά και να προηγούνται στο σκορ με τον Μπεργκ, όμως ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε και όσο περνούσε η ώρα άρχισε να παίρνει την κατοχή δημιουργώντας παράλληλα μικροευκαιρίες. Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, οι πράσινοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Καλτσά, όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι με γκολάρα του Τσίμιροτ και να ισοφαρίσει λίγο αργότερα με τον Πέλκα.

Οι πράσινοι όπως συνηθίζουν στα τελευταία τους παιχνίδια μπήκαν αρκετά δυνατά και πίεσαν ψηλά την άμυνα του ΠΑΟΚ με τους Καλτσά, Βλαχοδήμο και Μπεργκ. Μόλις στο 10' ο Βλαχοδήμος μετά από ατομική προσπάθεια έβγαλε όμορφη πάσα στον Μάρκους Μπεργκ που βρισκόταν λίγο πίσω από το σημείο του πέναλτι. Ο Σουηδός άσος με άψογο πλασέ έκανε το 1-0 για το τριφύλλι(έφτασε τα οκτώ γκολ εναντίον του ΠΑΟΚ).

Το γκολ αυτό φαίνεται πως αφύπνισε τους φιλοξενούμενους που ισορρόπησαν το παιχνίδι, πήραν την κατοχή της μπάλας και άρχισαν να απειλούν την εστία του Στιλ. Στο 18ο λεπτό ο Τσίμιροτ έκανε ένα σουτ με τη μπάλα να περνά άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και μία καλή εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Τζαβέλλα. Τελευταία φάση στο πρώτο μέρος ξανά για τον ΠΑΟΚ με τον Πέλκα να δοκιμάζει το πόδι του από απόσταση, όμως ο Στιλ δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε σταθερά.

Οι πράσινοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Μετά από εκτέλεση κόρνερ για τον ΠΑΟΚ. Βλαχοδήμος, Μέστο και Καλτσάς συνεργάστηκαν εξαιρετικά, με τον Βλαχοδήμο να βγάζει κάθετα τον Καλτσά που με πλασέ νίκησε τον Βελλίδη στο 51' και έκανε το 2-0.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ απάντησαν γρήγορα και αφού αρχικά ο Στιλ νίκησε τον Κίτσιου, λίγα λεπτά αργότερα (56') μείωσαν σε 2-1 με καταπληκτικό σουτ του Τσίμιροτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Ο δικέφαλος δεν τα παράτησε και έφερε το ματς στα ίσα στο 67ο λεπτό. Ο Λέοβατς έδωσε στον Μυστακίδη, αυτός έκανε σουτ, που μετατράπηκε σε ασίστ στον Πέλκα που με κοντινή προβολή ισοφάρισε σε 2-2.

Πέντε λεπτά αργότερα οι πράσινοι άγγιξαν το 3-2, όμως ο Βελλίδης έπεσε και μπλόκαρε το σουτ φάουλ του Αμπέντ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χαρίση με δεύτερη κίτρινη.

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσιόνι): Στιλ, Μέστο, Τελάντερ, Κουτρουμπής,Πράνιτς, Λαγός, Αμπέντ (75' Μαμούτε), Λουντ, Καλτσάς (59' Κλωναρίδης), Βλαχοδήμος (59' Ευανζελίστα), Μπεργκ.

ΠΑΟΚ (Ι. Τούντορ): Βελλίδης, Χατζηισαϊας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Λέοβατς (79' Κοροβέσης), Μυστακίδης (84' Αντόνις), Πέλκας (93' Σάμπο), Μακ.

 πηγή:filathlos.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics