Breaking News
12 Οκτωβρίου 2020

Ως τα τέλη του 2021 θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία οι δύο πλευρές


Μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2021 επεκτείνεται η συνεργασία της Βρετανικής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας και της SAS, έπειτα από την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Ο αμερικανικός κολοσσός στον τομέα της στατιστικής και της ανάλυσης βρίσκεται σε συνεργασία με τη Βρετανία από το 2014, προσφέροντας πλήθος δεδομένων για τους αθλητές της χώρας και κάνοντας συνολικά ευκολότερο το έργο της ομοσπονδίας.

Είναι χαρακτηριστικό πως η SAS δεν επικεντρώνεται μόνο στην ελίτ των Βρετανών αθλητών, όσων συμμετέχουν δηλαδή σε διεθνείς διοργανώσεις και κυνηγούν θέσεις στην Ολυμπιακή ομάδα, αλλά προσφέρει πλήθος στοιχείων και για τους χαμηλότερης δυναμικότητας αθλητές, αντλώντας δεδομένα από όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, οποιουδήποτε επιπέδου.

«Σε δύσκολους καιρούς για το άθλημα, είναι φανταστικό το ότι η SAS συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία της μαζί μας και να μας υποστηρίξει μέχρι και μετά τους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2021. Μέσα από αυτή τη συνεργασία έχουμε καταφέρει να αυξήσουμε σημαντικά την κατανόηση των δεδομένων που αντλούμε και να χτίσουμε μία στιβαρή και μακροπρόθεσμη στρατηγική, παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις εκεί που χρειάζεται», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της Βρετανικής Ομοσπονδίας, Άντι Πάρκινσον.

Σημειώνεται πως στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 η Βρετανία ήταν μακρά η πιο επιτυχημένη ομάδα στην κωπηλασία, κατακτώντας συνολικά τρία χρυσά και δύο ασημένια μετάλλια.
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics