Breaking News
22 Φεβρουαρίου 2016

Κατατέθηκε στο υπουργείο Εργασίας και τέθηκε σε εφαρμογή η νέα διετής κλαδική σύμβαση εργασίας που υπέγραψαν η Ομοσπονδία των εργαζομένων στα τουριστικά επαγγέλματα και η Ομοσπονδία των Ξενοδόχων.


Η νέα σύμβαση προβλέπει “πάγωμα” των μισθών στα σημερινά επίπεδα έως και το πρώτο τρίμηνο του 2017 και αύξηση 1% από την 1/4/17 με αντάλλαγμα τη διατήρηση όλων των επιδομάτων και των θεσμικών διασφαλίσεων προηγουμένων συμβάσεων στις επιχειρήσεις – μέλη των οργανώσεων.


Να σημειωθεί ότι με βάση το ισχύον καθεστώς, επιχειρήσεις που δεν είναι μέλη της ΠΟΞ μπορούν να υπογράφουν επιχειρησιακές συμβάσεις με ελάχιστους όρους αμοιβής τα νομοθετημένα κατώτατα όρια μισθών και ημερομισθίων και μόνο 4 βασικά επιδόματα (αντί των 11 που προβλέπει η κλαδική σύμβαση των ξενοδοχοϋπαλλήλων).

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη τη νέα σύμβαση εργασίας

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26527&subid=2&pubid=113916214

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics