Breaking News
31 Οκτωβρίου 2020

Μετακινήθηκε κατά τέσσερις μήνες η κορυφαία διοργάνωση, λόγω της πανδημίας

 

Αναβλήθηκε για τον Απρίλιο το Ασιατικό Πρωτάθλημα

Τον Απρίλιο του 2021 θα διεξαχθεί τελικά το Ασιατικό Πρωτάθλημα Ξιφασκίας με Αμαξίδιο, έπειτα από απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας του αθλήματος. Η σπουδαία διοργάνωση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τον προσεχή Δεκέμβριο στην πόλη Νακχόν Ρατσασίμα της Ταϊλάνδης, ωστόσο οι δυσκολίες που επέφερε η πανδημία του κορονοϊού οδήγησαν και στην αναβολή της.

Πλέον, το Ασιατικό Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί κατά το διάστημα 22-27 Απριλίου στην πόλη Πατάγια. Μέσα σε αυτές τις ημέρες οι Ταϊλανδοί θα φιλοξενήσουν παράλληλα και τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Κ17 και Κ23, στις ίδιες εγκαταστάσεις. Σημειώνεται πως αυτή η διοργάνωση θα έχει ταυτόχρονα και σημαντικό προκριματικό ρόλο ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics