Breaking News
10 Νοεμβρίου 2020

To όνομα του Chris Nikic και θα μείνει για πάντα στην ιστορία



O 21χρονος Chris Nikic έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος άνθρωπος με σύνδρομο down που τερμάτισε τον μαραθώνιο Ironman. Ο νεαρός από το Μάιτλαντ της Φλόριντα κολύμπησε 3,8 χιλιόμετρα, έκανε ποδήλατο για 180 χιλιόμετρα και τέλος έτρεξε κι έναν Μαραθώνιο 42,1 χιλιομέτρων. Σε 16 ώρες και 46 λεπτά έκανε κάτι που πολλοί από εμάς κουραζόμαστε και στην σκέψη…

Η ανάρτηση των διοργανωτών του Ironman Florida στα social media:

«Συγχαρητήρια στον Chris που έγινε το πρώτο άτομο με σύνδρομο Down που τερμάτισε στο IRONMAN. Διέλυσε τα εμπόδια ενώ απέδειξε χωρίς αμφιβολία πως οτιδήποτε είναι δυνατό!

Μας εμπνέει και το επίτευγμά του είναι αποτελεί καθοριστική στιγμή στην ιστορία του IRONMAN που δεν μπορεί ποτέ να ξεχάσει ό,τι πέτυχες. Μπορείς να καυχιέσαι γι’ αυτό στο υπόλοιπο της ζωής σου.

Οι ευκαιρίες που δημιούργησες για άλλους σε όλο τον κόσμο μέσω αυτού του ταξιδιού που ξεκίνησες, είναι αμέτρητες. Σε ευχαριστούμε που μας επιτρέπεις να γίνουμε μέρος της αξιοσημείωτης ιστορίας της ζωής σου, δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τι θα πετύχεις στη συνέχεια».

Δείτε στιγμιότυπα από τις προσπάθειες του Chris Nikic με ένα κλικ ΕΔΩ

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics