Breaking News
24 Νοεμβρίου 2020

Στην τρίτη θέση στη μάχη για την ολυμπιακή πρόκριση η Κατερίνα Δίβαρη, δεύτερος στους νέους ο Τσορτανίδης
Βασίλης Γεωργιώτης


Μέτριο ήταν το ξεκίνημα για τα ελληνικά χρώματα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα RS:X στη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας.

Στο μέτωπο της ολυμπιακής πρόκρισης, η καλύτερη Ελληνίδα των τριών πρώτων ιστιοδρομιών, Κατερίνα Δίβαρη, βρίσκεται στην 23η θέση της γενικής κατάταξης με μία 18η, μια 26η και μία 22η και σύνολο 66 βαθμούς ποινής.

Όσον αφορά τη θέση της μεταξύ των χωρών που διεκδικούν το μοναδικό διαθέσιμο εισιτήριο για το Τόκιο, είναι τρίτη, έντεκα βαθμούς ποινής πίσω από τη Λευκορωσίδα Γιούλια Ματβεένκο και έξι από την Κροάτισσα Πάλμα Τσάργκο. Στην κατάταξη των νέων κοριτσιών βρίσκεται στην τέταρτη θέση.

Λίγο πιο πίσω, 26η με 72 β.π. είναι η Γκέλυ Σκαρλάτου (23η, 24η και 25η στις τρεις ιστιοδρομίες), που κυνηγάει την πέμπτη ολυμπιακή συμμετοχή της, ενώ η Ιωάννα Σίρτη είναι 28η με 80 β.π. (26η, 28η και 26η) σε σύνολο 31 αθλητριών.

Στους άνδρες, ο Βύρων Κοκκαλάνης ξεκίνησε με 5η θέση στην πρώτη κούρσα, αλλά η 18η στη δεύτερη και η 30η στην τρίτη, τον έριξαν 16ο στη γενική με 53 βαθμούς ποινής.

Ο Λεωνίδας Τσορτανίδης ήταν 28ος στην πρώτη ιστιοδρομία και συνέχισε με 17η θέση και 25η, για να βρεθεί στην 24η στο σύνολο με 70 β.π. και δεύτερος μεταξύ των νέων. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μετέχουν συνολικά 43 ιστιοπλόοι.

Ο αγώνας, βέβαια, έχει πολύ δρόμο ακόμα. Οι μετέχοντες θα πετάξουν τη χειρότερή τους κούρσα από τις τρεις πρώτες ιστιοδρομίες κι άλλη μία από την εμφάνισή τους στις τελικές κούρσες.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics