Breaking News
29 Νοεμβρίου 2020

Τη διοργανώνει η Ομοσπονδία Χάντμπολ σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ)

 

Την πρόθεσή της να δημιουργηθεί μια σχολή προπονητών ράγκμπι Γ΄ Κατηγορίας εξέφρασε η ΟΧΕ, με τις αιτήσεις ενδιαφέροντος να γίνονται δεκτές μέχρι τους 8 Δεκεμβρίου, ενώ για να λειτουργήσει η σχολή θα πρέπει να υπάρξουν τουλάχιστον 4 συμμετέχοντες.

Συγκεκριμένα όπως εξηγεί το Δελτίο Τύπου της ΟΧΕ:

«Η πρόθεση της ΟΧΕ να διοργανώσει σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ) την Σχολή Προπονητών Ράγκμπι Γ’ Κατηγορίας, γνωστοποιήθηκε στα σωματεία που καλλιεργούν το άθλημα του ράγκμπι.

Για να πραγματοποιηθεί η Σχολή, θα πρέπει να υπάρξουν τουλάχιστον 40 συμμετέχοντες, ώστε η ΟΧΕ να προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ) για την υλοποίηση της.

Μέχρι την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020, θα πρέπει να αποσταλεί συμπληρωμένη η αίτηση δήλωσης ενδιαφέροντος, στο e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή στο fax (2108258876), από όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της Σχολής Προπονητών Ράγκμπι Γ’ Κατηγορίας.

Η Αίτηση δήλωσης ενδιαφέροντος βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ (www.handball.org.gr) στην ενότητα Ράγκμπι και μπορείτε να την βρείτε και εδώ

Όσοι παρακολουθήσουν την συγκεκριμένη Σχολή και επιτυχώς την ολοκληρώσουν μετά από εξετάσεις, θα μπορούν επίσημα να ασκήσουν το επάγγελμα του προπονητή Ράγκμπι, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Αθλητικός Νόμος.

Σε ότι αφορά τα δικαιολογητικά συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν (όλα μαζί) ταχυδρομικώς στην ΟΧΕ μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου 2020.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα χρόνια «ζωής» του αθλήματος στην Ελλάδα, είναι η πρώτη φορά που προγραμματίζεται να διοργανωθεί Σχολή Προπονητών Γ’ Κατηγορίας, σύμφωνα με όσα ορίζονται από την αθλητική νομοθεσία!»


sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics