Breaking News
29 Νοεμβρίου 2020

Σε σημαντικές αποφάσεις προχώρησε η προσωρινή διοίκησης της ελληνικής ομοσπονδίας καράτε
Δημήτρης Ντζάνης

 

Στην πληρωμή της μισθοδοσίας των υπαλλήλων, καθώς και σε υποχρεώσεις προς το δημόσιο θα προβεί αύριο Δευτέρα (30/11) η ελληνική ομοσπονδία καράτε (ΕΛΟΚ), όπως αποφασίστηκε στο χθεσινό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο.

Η προσωρινή διοίκηση, υπό την προεδρία του Νεκτάριου Βιδάκη, την Παρασκευή ανακοίνωσε πως οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης θα γίνουν στις 14 Φεβρουαρίου και τώρα το Δ.Σ. προχώρησε σε νέες σημαντικές αποφάσεις.

Αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τις νόμιμες ενέργειες καταρτισμού του προϋπολογισμού για το 2021 και θα ζητηθεί από τη ΓΓΑ να δοθεί παράταση στο χρόνο κατάθεσής του.

Επίσης ανακοινώθηκε πως στις 3 Δεκεμβρίου (12:00) θα εκδικαστεί από το Πρωτοδικείο Αθηνών η «αυτοτελής ανάκληση της προσωρινής διοίκησης, που αφορά το διορισμό του κυρίου Χατζηδάκη με αναπληρωτή του τον κύριο Γερόλυμπο στη θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας κυρίου Βιδάκη που διορίστηκε από W.K.F. και επικυρώθηκε από την Ελληνική Διοίκηση».

‘Εκ μέρους της προσωρινής διοίκησης, δημοσιοποιήθηκε και η επιστολή της 11ης Νοεμβρίου από τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας Αντόνιο Εσπίνος, προς τον πρόεδρο της ΕΛΟΚ, Νεκτάριο Βιδάκη, στην οποία αναφέρεται πως για να παραμείνει η εθνική ομοσπονδίας στις τάξεις της διεθνούς συνομοσπονδίας «θα πρέπει να υπάρξει πλήρη συμμόρφωση προς την εθνική νομοθεσία».

Αναλυτικά οι αποφάσεις του χθεσινού Δ.Σ.

«1. Αποφασίζεται ομόφωνα η άμεση πληρωμή, τη Δευτέρα 30/11/20, των υπαλλήλων και των υποχρεώσεων της Ομοσπονδίας προς το δημόσιο.

2.Αποφασίζεται ομόφωνα να γίνουν όλες οι ενδεικνυόμενες ενέργειες και να τηρηθεί η νομιμότητα εκ μέρους της ΕΛΟΚ σε σχέση με την κατάρτιση του απολογισμού του 2019 και του προϋπολογισμού του 2021.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίζεται ομόφωνα να αποσταλεί άμεσα στην Γ.Γ.Α. (εποπτεύουσα Αρχή της ΕΛ.Ο.Κ.), αίτημα με το οποίο να ζητείται η παράταση της προβλεπόμενης προθεσμίας, καθώς και ερώτημα με το οποίο να ζητείται να μας διευκρινισθεί εάν η εν λόγω αρμοδιότητα αφορά και τις προσωρινές διοικήσεις, όπως η δική μας.

3. Αποφασίζεται η εκχώρηση αρμοδιοτήτων στην Εκτελεστική Επιτροπή με έξι θετικές ψήφους.

4.Αποφασίζεται, με έξι θετικούς ψήφους, η εκπροσώπηση του Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Κ. από το μέλος μας δικηγόρο κύριο Π. Περάκη στη συζήτηση αυτοτελούς ανάκλησης της προσωρινής διοίκησης, που αφορά το διορισμό του κυρίου Χατζηδάκη με αναπληρωτή του τον κύριο Γερόλυμπο στη θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας κυρίου Βιδάκη που διορίστηκε από W.K.F. και επικυρώθηκε από την Ελληνική Διοίκηση. Η συζήτηση θα διεξαχθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών την Πέμπτη 3/12/20 και ώρα 12:00μ.μ.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics