Breaking News
30 Νοεμβρίου 2020

Εκτός αγωνιστικών χώρων τουλάχιστον για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα παραμείνει ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν, ο οποίος υπέστη κάκωση στον οπίσθιο μηριαίο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1) και βγήκε αναγκαστική αλλαγή.


Τις υπηρεσίες του Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν θα στερηθεί το λιγότερο για τρεις εβδομάδες ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, με τον Ολλανδό χαφ να τραυματίζεται στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και να βγαίνει αναγκαστική αλλαγή, με τις εξετάσεις να δείχνουν πως έχει υποστεί κάκωση στον οπίσθιο μηριαίο.

Έτσι, ο στόχος για τον 33χρονο μέσο είναι να έχει επιστρέψει και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό στις 3 Ιανουαρίου το νέο έτος.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics