Breaking News
18 Δεκεμβρίου 2020

Ο τερματοφύλακας των Ουάσινγκτον Κάπιταλ θα μείνει εκτός πάγου

 

Ο Σουηδός τερματοφύλακας Χένρικ Λουντκβίστ, που πήρε μεταγραφή για τους Ουάσιγκτον Κάπιταλ, τον περασμένο Οκτώβριο, θα χάσει την επόμενη σεζόν του NHL, λόγω καρδιακού προβλήματος.

Ο Σουηδός ανακοίνωσε σήμερα (Πέμπτη) ότι ένα καρδιακό πρόβλημα δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στην επόμενη σεζόν του NHL. Θα ήταν και η πρώτη του με τους Κάπιταλ της Ουάσιγκτον. Μετά από 15 χρόνια στους Νιου Γιορκ Ρέιτζερ, ο Σουηδός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους, 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων στις 9 Οκτωβρίου.

Ο 38άχρονος Λουντκβίστ, ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος τερματοφύλακας του NHL το 2012. Στην καριέρα του, έφτασε τις 459 νίκες, καθιστώντας τον έκτο τερματοφύλακα στην ιστορία της Pro League Βορείου Αμερικής.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics