Breaking News
30 Δεκεμβρίου 2020

Η ΕΟΞ εκφράζει την ελπίδα ότι στο άθλημα θα αρχίσουν «όσο το δυνατόν συντομότερα οι προπονήσεις»

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας ευχαρίστησε τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για την άμεση καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης προς τα σωματεία. Παράλληλα, η ΕΟΞ εκφράζει την ελπίδα το άθλημα της ξιφασκίας να αρχίσει «όσο το δυνατόν συντομότερα τις προπονήσεις και την αγωνιστική του δραστηριότητα».

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΞ έχει ως εξής:

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ της Ε.Ο.Ξ θέλουν να απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ.Λευτέρη Αυγενάκη, για την έμπρακτη στήριξη προς τα ερασιτεχνικά σωματεία στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, με την άμεση καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης. Ευχόμαστε να υπάρξει συνέχεια αυτής της προσπάθειας, όχι μόνο με τη μορφή οικονομικής στήριξης, αλλά και της δυνατότητας το άθλημα της ξιφασκίας που είναι άθλημα χαμηλής επικινδυνότητας να αρχίσει όσο το δυνατόν συντομότερα τις προπονήσεις και την αγωνιστική του δραστηριότητα όπως συμβαίνει στα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη έτσι ώστε να μπορέσει η ξιφασκία να επανέλθει στην καθημερινότητά της».

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics