Breaking News
15 Ιανουαρίου 2021

Το Ράλλυ της Αρκτικής, με βάση το Ροβανιέμι, θ’ αντικαταστήσει το Ράλλυ Σουηδίας


Με έδρα το Ροβανιέμι, το χωριό του Αι Βασίλη, θα διεξαχθεί από 26 έως 28 Φεβρουαρίου το Ράλλυ της Αρκτικής, που θ’ αντικαταστήσει αυτό της Σουηδίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Το Ράλλυ Σουηδίας, βάση του αρχικού προγραμματισμού, επρόκειτο να είναι ο δεύτερος αγώνας της σεζόν, με ημερομηνίες διεξαγωγής από τις 11 έως τις 14 Φεβρουαρίου.

Όμως, οι διοργανωτές προχώρησαν στην ακύρωσή του, λόγω κορονοϊού.

Με την προσθήκη του Ράλλυ της Αρκτικής, η Φιλανδία θα φιλοξενήσει φέτος δύο αγώνες στο WRC, καθώς το παραδοσιακό Ράλλυ Φινλανδίας θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 29 Ιουλίου – 1 Αυγούστου.

Το Ροβανιέμι είναι η πρωτεύουσα της βορειότερης επαρχίας της Φινλανδίας, της Λαπωνίας, και βρίσκεται ακριβώς έξω από τον Αρκτικό Κύκλο.

Σύμφωνα με τα μετεωρολογικά δεδομένα, την εποχή που θα γίνει ο αγώνας, στην περιοχή θα επικρατούν θερμοκρασίες που θα φτάσουν έως τους -30 βαθμούς Κελσίου.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics