Breaking News
22 Ιανουαρίου 2021

Πιο πλήρης από ποτέ ο Πρωινός Τύπος. Το τηλεφώνημα του Αυγενάκη, ΠΑΟ-ΟΣΦΠ στην Ευρωλίγκα, το ντέρμπι της Τούμπας και τα αποδυτήρια Γκαρσία-Μπόλονι.

Με «ξένο» τηλέφωνο για να του απαντήσει ο Λευτέρης Αυγενάκης έχει μιλήσει μία φορά τηλεφωνικά με τον Θοδωρή Ζαγοράκη για τις διαβουλεύσεις που γίνονται για την επόμενη μέρα της ΕΠΟ. Ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν παίζει ενεργό ρόλο στις επαφές, αλλά έχει τον τρόπο να «χώνεται» για να δείχνει πως συμμετέχει στις εξελίξεις. Τη μοναδική φορά που τα είπε με τον Ζαγοράκη δεν τον κάλεσε από το δικό του τηλέφωνο. «Δανείστηκε» άλλο, στο οποίο ο Αυγενάκης γνώρισε ότι ο αρχηγός ms Εθνικής Ομάδας του 2004 θα απαντήσει! Κι αυτό npotpavebs γιατί ο «ιδιοκτήτης» του αριθμού του κινητού είναι πρόσωπο το οποίο εκτιμά ιδιαίτερα ο «Ζαγόρ».

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ – ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 22/01

Ποδηλασία: Ματαιώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα cyclo-cross

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics