Breaking News
01 Φεβρουαρίου 2021

Ο Ρώσος θα τρέξει στο πρωτάθλημα της F1 ως «ελεύθερος οδηγός»
Δημήτρης Δοντάς  

 

Σε νέες περιπέτειες έχει βρεθεί ο νεόφερτος στην F1 οδηγός της Haas, Νικίτα Ματζέπιν, καθώς μπορεί να μην του επιτραπεί να αγωνιστεί υπό τη σημαία της πατρίδας του, της Ρωσίας.

Το σενάριο που ακούγεται τελευταία είναι πως ο Ματζέπιν θ΄ αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της F1 ως «ελεύθερος οδηγός», κάτι που σημαίνει ότι κατά την ανακοίνωση των συμμετεχόντων δίπλα στο όνομά του δεν θα υπάρχει η σημαία της Ρωσίας. Επίσης, δεν θα ανακρουστεί ο εθνικός ύμνος της Ρωσίας σε περίπτωση (μάλλον απίθανη) που ο Ματζέπιν κερδίσει έναν αγώνα.

Η ποινή αυτή, πέρα ως πέρα άδικη για τον Ματζέπιν, είναι αποτέλεσμα του διεθνούς οργανισμού anti-doping που απαγόρευσε στη Ρωσία να εκπροσωπείται σε πολλά αθλήματα πέρυσι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ματζέπιν βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο μετά από δύο μήνες, όταν είχε… σκάσει μία φωτογραφία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία εμφανιζόταν να κάνει άσεμνες χειρονομίες σε μία γυναίκα μοντέλο, μέσα στο αυτοκίνητό του κι ενώ κινούνταν στους δρόμους της Μόσχας.

Τότε είχε δεχτεί συστάσεις, με την υπενθύμιση πως ήταν οι πρώτες και οι τελευταίες, τόσο από την ομάδα του όσο και από την εταιρία που έχει τα δικαιώματα της F1, με το ξεκάθαρο μήνυμα πως τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται αποδεκτές.
SPORTS3.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εύα Χριστοδούλου: Η ρυθμική γυμναστική όλη η ζωή της (vid)

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics