Breaking News
23 Φεβρουαρίου 2021

Θα οριστεί το ματς στη Λαμία

 

Ο Χριστόφορος Μάρκου, αθλητικός δικαστής της Super League, απάλλαξε την ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης λόγω του θέματος που είχε προκύψει με τα δελτία.

Ωστόσο, μετά από από τη δικαίωση της από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στην υπόθεση της ανάκλησης των δελτίων 11 ποδοσφαιριστών τους, οι άνθρωποι της ΑΕΛ ζήτησαν την απαλλαγή τους και τον επανορισμό του αγώνα.
Aυτό σημαίνει πως το ματς με τη Λαμία στη Φθιώτιδα θα οριστεί ξανά από τη διοργανώτρια, για να διεξαχθεί.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Με την παρούσα μας, σας ενημερώνουμε ότι ορίστηκε ημερομηνία προς συζήτηση ενώπιον του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, της από 9-2-2021 Πειθαρχικής δίωξης κατά της ΠΑΕ Α.Ε.Λ., της από 9-2-2021 ενστάσεως της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. και της από 12-2-2021 παρεμβάσεως της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, η 23-2-2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30, κατά την οποία και καλείστε να παραστείτε»: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. Διατάσσει τον επανορισμό του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΑΕΛ της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1 Ελλάδα της αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021.
sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Όλα τα ζώδια 23/02

Formula E: Στοχεύει ψηλά η Nissan e.dams τη νέα σεζόν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics