Breaking News
25 Φεβρουαρίου 2021

Οι «Κρητικοί» ηττήθηκαν με 1-0 από την Δόξα Δράμας

 

Στα σκουπίδια πέταξε ο πρωτοπόρος Εργοτέλης την ευκαιρία να απομακρυνθεί από τους διώκτες του. Και αυτό γιατί ηττήθηκε με 1-0 στη Δράμα από την τοπική Δόξα, στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την δεύτερη αγωνιστική της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μενσά στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, ενώ οι «Κρητικοί» πίεσαν για την ισοφάριση από τα πρώτα λεπτά της επανάληψης.

Παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα και έτσι παρέμειναν στους 19 βαθμούς, διατηρώντας ωστόσο την πρώτη θέση στην βαθμολογία. Στον αντίποδα οι «Δραμινοί» ανέβηκαν στους 11 και την ένατη θέση, αφήνοντας πίσω τους τον Απόλλων Λάρισας που έχει 9.
sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: Τίτλοι τέλους για Βοσνιάδη

Ο καιρός σήμερα 25/02/2021

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics