Breaking News
03 Μαρτίου 2021

Την πρώτη τους νίκη εκτός έδρας πέτυχαν τα Χανιά, τα οποία επικράτησαν με 1-0 στην Δράμα της Δόξας, για την 12η αγωνιστική της Super League 2.


Με το δεξί άρχισαν τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος τα Χανιά, τα οποία πέρασαν νικηφόρα από την Δράμα και την έδρα της Δόξας. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ήταν αυτή, που μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 10΄ έφτασε κοντά στο 0-1, το σουτ όμως του Παναγιωτούδη αντί για τα δίχτυα του Στεφανάκου σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του.

Αυτό το οποίο, δεν κατάφερε να πετύχει σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο παίκτης των Κρητικών, το πέτυχε στο 18΄ ο Βασιλόγιαννης με λόμπα κάνοντας με τον τροπο αυτό το 0-1. Από το σημείο εκείνο και μετά και σε συνδυασμό με τις δύο διακοπές που υπήρξαν για να γίνουν οι αναγκαστικές αλλαγές των Παπαργυρίου και Χάμοντ, με τους Μπολάκη και ΜακΝτόναλντ να μπαίνουν στην θέση τους, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε.

Μοναδική καλή στιγμή, για την ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη ήταν αυτή στη φάση του 31΄, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαυριά, η κεφαλιά του Κουκόλη σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του τέρματος του Κουτζαβασίλη. Στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, δεν άλλαξε κάτι στο ήδη υπάρχον σκορ. Στην επανάληψη και για την ακρίβεια στο 50΄ τα Χανιά έφτασαν κοντά στο 0-2 με τον Βασιλόγιαννη, όμως αυτός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Στεφανάκο.

Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με συνέπεια να μην υπάρχουν άλλες αξιόλογες φάσεις στο ματς. Όλα αυτά μέχρι το 79΄ όταν ο Βασιλόγιαννης με σουτ, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Στεφανάκο και να κάνει το 0-2. Στο διάστημα που ακολούθησε δεν υπήρξε κάτι αξιόλογο από φάσεις, με συνέπεια οι Κρητικοί να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Σπυρόπουλος, Κουκόλης, Παπαργυρίου (21’ λ.τρ. Μπολάκης), Μαυριάς, Παρασκευάς (46’ Πινδώνης), Χάμοντ (13’ λ.τρ. ΜακΚντόλαντ), Μενσά, Αγγελόπουλος, Βάντερσον (69’ Κουτσιανικούλης), Μπαράνκο (46’ Σαμπανίδης).

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Καμαρά (74’ Μπραμπίγια), Παναγιωτούδης, Πλέγας, Δημητριάδης (54’ Σουντουρά), Βασιλόγιαννης (90’ Γιούλης), Μασένα, Διαμαντόπουλος (74’ Ανδρέου).
Διαβάστε επίσης:

Ιωνικός - Εργοτέλης 2-3[vid]

Όλα τα ζώδια 03/03

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics