Breaking News
15 Μαρτίου 2021

Την απόφαση να αναστείλει τη χρήση του εμβολίου της AstraZeneca έλαβε η Γερμανία λόγω ανησυχίας που έχουν προκαλέσει τα περιστατικά θρομβώσεων, μετά τη χορήγηση του συγκεκριμένου εμβολίου, όπως μεταδίδει το Associated Press (AP).

 

Το υπουργείο Υγείας τονίζει ότι η απόφαση ελήφθη ως «προφύλαξη» και έπειτα από σύσταση του γερμανικού Ινστιτούτου «Πολ Έρλιχ», το οποίο πρόκειται να διερευνήσει περαιτέρω τα περιστατικά.

Ο Γερμανός υπουργός Υγείας τονίζει ότι το «φρένο» στη χρήση του εμβολιασμού με AstraZeneca γίνεται εξαιτίας περιστατικών θρομβώσεων.

Από την πλευρά της, η εταιρεία AstraZeneca διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για το εμβόλιό της και ότι υπήρξαν λιγότερα περιστατικά θρομβώσεων σε όσους χορηγήθηκε το εμβόλιο σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό.

Σημειώνεται ότι ανάλογη απόφαση πήρε το πρωί η Ολλανδία και το Σαββατοκύριακο η Ιρλανδία. Ήδη, Ισλανδία, Δανία, Νορβηγία, Αυστρία, Λουξεμβούργο, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Ιταλία και Ταϊλάνδη έχουν παγώσει προληπτικά τη χορήγηση του εμβολίου.
mononews.gr

Διαβάστε επίσης:

 Όλα τα ζώδια 15/03

Παναγιώτης Γκιώνης – Πινγκ Πονγκ: Το Τόκιο απέχει μια νίκη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics