Breaking News
22 Μαρτίου 2021

Στο αεροβόλο τουφέκι με νέο πανελλήνιο ρεκόρ

Το ζητούμενο από την παρουσία του Σωτήρη Γαλόγαυρου στο World Shooting Para Sport World Cup, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (Al Ain) ήταν η επίτευξη του MQS στο R7, και το κατάφερε το περασμένο Σάββατο (20/3) με την επίδοση 1.110 στην καραμπίνα τριών στάσεων (8η θέση).

Ο Έλληνας αθλητής όμως κατέκτησε ακόμη ένα μετάλλιο για την ελληνική σκοποβολή, την Κυριακή (21/3), στο αεροβόλο τουφέκι R1. Με επίδοση 222,5 που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκει στον ίδιο με 182.0, από τις 4 Δεκεμβρίου 2018 στη Σερβία. Στον προκριματικό, όπου επίσης είχε βρεθεί στην 3η θέση, η επίδοσή του ήταν 615.0.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στον Σωτήρη αλλά και ένα μεγάλο μπράβο στον Πελοπίδα Ηλιάδη που τον προετοίμασε, υπό αντίξοες καιρικές και υγειονομικές συνθήκες, στον σύλλογο του, τον Τριπτόλεμο Ελευσίνας», έγραψε ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Βουδούρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb.

Στην κατηγορία R4 – Mixed 10m Air Rifle Standing SH2, η Καλλιόπη Καπάτου, με επίδοση 612.5, κατέλαβε τη 13η θέση.
Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής: Τόκιο μέσω Σόφιας [vid]

Όλα τα ζώδια 22/03

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics