Breaking News
07 Μαρτίου 2016

Ο Κινέζος εκατομμυριούχος Stephen Hung έκανε «θόρυβο» πέρσι, όταν αγόρασε τριάντα Rolls Royce Phantoms (ο μεγαλύτερος στόλος σε όλο τον κόσμο) αξίας 20 εκ. δολαρίων, για το ξενοδοχείο που ετοιμάζει στο Μακάου. Καταλάβαμε πως δεν πρόκειται για κάτι που θα έχουμε ξαναδεί.

Οντως, το The 13 θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι, όμως η πρώτη μίνι-παρουσίαση κάνει ήδη τους απανταχού hoteliers να παραμιλούν. Το υπερπολυτελές συγκρότημα αποτελείται από 200 σουίτες από 185τ.μ. έως 2.787τ.μ. (σωστά διαβάσατε). Στην τελευταία, η διανυκτέρευση θα κοστίζει γύρω στα 100.000 δολάρια.

Κάθε ένα από αυτά τα μικρά παλάτια μπαρόκ αισθητικής θα διαθέτει ιδιωτικό ασανσέρ κι ένα μαρμάρινο ρωμαϊκό μπάνιο που χωράει έως 8 άτομα, με θολωτή οροφή βιτρό, κρυστάλλινους πολυελαίους και κινητό μαρμάρινο πάτωμα που θα το καλύπτει όταν δεν χρησιμοποιείται.

Οι φιλοξενούμενοι θα εξυπηρετούνται από προσωπικούς μπάτλερ 24ω/24ωρο, οι οποίοι, όπως και οι οδηγοί των Rolls Royce, έχουν προετοιμαστεί ανάλογα στην Αγγλία από δασκάλους που εκπαιδεύουν το βασιλικό προσωπικό.

Τα πάντα, από τα έπιπλα, τα γλυπτά ή τα σερβίτσια ως τις πανάκριβες Rolls Royce, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το ξενοδοχείο που λατρεύει την αποκλειστικότητα. Ενδεικτικά, εκτός από το μοναδικό παράρτημα του L'Ambroisie (3 αστέρια Michelin) εκτός Παρισιού, στο L'Atelier θα χρειάζεσαι ειδική «πρόσκληση» για να ψωνίσεις υψηλή ραπτική και άλλα προϊόντα περιορισμένης κυκλοφορίας για πολύ ευκατάστατους μόνο.

Το  The 13 ανήκει στην εταιρία Louis XIII Holdings Ltd (από τον βασιλιά Λουδοβίκο ΙΔ΄ που έχτισε τις Βερσαλίες) και η κατασκευή του κόστισε 1.4 δις δολάρια, κατατάσσοντάς το στα ακριβότερα του κόσμου, αν όχι στην κορυφή της λίστας.

Οσο για το περιβόητο νούμερο που διάλεξε για ονομασία, ο ιδιοκτήτης Stephen Hung υπερηφανεύεται πως το 13 είναι ο τυχερός του αριθμός. Δεν τα έχει πάει και άσχημα ως τώρα.

travelbook.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics