Breaking News
29 Σεπτεμβρίου 2021

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης απευθύνει πρόσκληση σε ειδικούς του αθλήματος, οι οποίοι ενεργώντας ως εκπρόσωποί της

θα μπορούν να το διαφημίσουν και να το διαδώσουν περαιτέρω στη μαθητική κοινότητα εκμεταλλευόμενοι το πρόγραμμα της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας « Άδεια εισόδου προπονητών σε σχολικές μονάδες, έτους 2021-2022». Οι βασικοί άξονες ενημέρωσης θα αφορούν: α) στη γνωριμία των μαθητών/τριών με την ιστορία, τον τρόπο διεξαγωγής και τους κανονισμούς του αθλήματος, β) στην προώθηση αξιών και στην απόκτηση γνώσεων που πηγάζουν από τους Ολυμπιακούς/Παραολυμπιακούς αγώνες. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ανακοινώνει ότι «όσοι ενδιαφέρονται για την έκδοση Αδειών Εισόδου στα σχολεία με σκοπό την γνωριμία, εκμάθηση κ.λ.π. με το άθλημα ως εκπρόσωποι της ομοσπονδίας κατά το σχολικό έτος 2021-2022 να στείλουν αίτηση με e-mail στην ομοσπονδία μέχρι την προσεχή Δευτέρα 3 Οκτωβρίου».

Η άδεια εισόδου εκδίδεται αποκλειστικά σε:

(α) επιλεγμένους/ες εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής, κλάδου ΠΕ11
(β) πιστοποιημένους προπονητές και πιστοποιημένες προπονήτριες
(γ) διακριθέντες αθλητές και διακριθείσες αθλήτριες.

Η αίτηση πρέπει να αναφέρει:

Ονοματεπώνυμο

Ιδιότητα σύμφωνα με τα ανωτέρω

Οπωσδήποτε τηλέφωνο και e-mail

Τι σχολεία θέλουν να επισκεφθούν Δημοτικά ; Γυμνάσια; Λύκεια; σε όλα;

Την περιφερειακή διεύθυνση που ανήκουν τα σχολεία π.χ. Βόλος, Χίος, Κέρκυρα κ.λ.π.

Επισημαίνεται από την Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής ότι η είσοδος των επιλεγμένων εκπροσώπων στις σχολικές μονάδες επιτρέπεται υπό τις εξής απαραίτητες προϋποθέσεις:

1. Οι επισκέψεις των επιλεγμένων εκπροσώπων θα υλοποιούνται μετά από συνεννόηση με το/τη Διευθυντή/ντρια της σχολικής μονάδας και με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων.

2. Κατά τη διάρκεια των ενημερώσεων/δραστηριοτήτων θα παρίσταται υποχρεωτικά εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής ορισμένος/η από τον/τη Διευθυντή/ντρια της σχολικής μονάδας.

3. Σε περίπτωση συμμετοχής των μαθητών/τριών σε αθλητικές πρακτικές δραστηριότητες θα απαιτείται:

α. έγκυρο Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή ( Α.Δ.Υ.Μ. )

β. ενυπόγραφη υπεύθυνη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων τους με την οποία θα επιτρέπουν την συμμετοχή τους σε αυτές.

4. Κατά τη διάρκεια των ενημερώσεων δεν θα επιτρέπεται η προώθηση/διανομή διαφημιστικού υλικού καθώς και η λήψη στιγμιότυπων (βιντεοσκόπηση –φωτογράφιση-ηχογράφηση).

Διαβάστε επίσης:

 

«Βολές» Τζώρτζογλου κατά Αυγενάκη

 

 

 

Όλα τα ζώδια 29/09

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics