Breaking News
21 Οκτωβρίου 2021

Το Ηράκλειο είναι έτοιμο να υποδεχθεί ακόμη μία διοργάνωση και συγκεκριμένα το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Taekwon-Do ITF.


Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο κλειστό “Δύο Αοράκια” από τις 26 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

Διοργανώτρια είναι η Ελληνική Αθλητική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, έχοντας τη στήριξη της ΓΓ Αθλητισμού, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

Η ενημέρωση των διοργανωτών αναφέρει τα εξής:

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwon-Do ITF, που θα διεξαχθεί το διάστημα 26-31 Οκτωβρίου 2021,στο κλειστό Γυμναστήριο “Δύο Αοράκια” του Ηρακλείου, με τη διοργάνωση της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwon-do και τη στήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

Στο Ηράκλειο έφτασε την Τετάρτη (20/10) ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας (Europe ITF Taekwon-do Federation), Michael Prewett ενώ την Πέμπτη (21/10) θα αφιχθεί ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, Αναστάσιος Βαλασιάδης.

Μέχρι το Σάββατο θα έχουν φτάσει στην Κρήτη και οι υπόλοιποι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής ομοσπονδίας καθώς και η Εθνική μας ομάδα

Στους αγώνες θα λάβουν μέρος περίπου 1300 αθλητές από 30 χώρες της Ευρώπης

Η τελετή έναρξης θα γίνει τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου (15:30-19:00)

Το Σάββατο (23/10) η συνέντευξη Τύπου

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου και ώρα 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τύπου στο κλειστό Γυμναστήριο “Δύο Αοράκια” η συνέντευξη τύπου της διοργάνωσης.
athlitiko.gr
Διαβάστε Επίσης

Ο καιρός σήμερα 21/10/2021[vid]

 

 

 

 

Εκτός έδρας ευρωπαϊκές αναμετρήσεις απόψε για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics