Breaking News
15 Δεκεμβρίου 2021

Πολυτιμότερος παίκτης του ΟΦΗ για το μήνα Νοέμβριο αναδείχθηκε ο Τοράλ. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής συγκέντρωσε ποσοστό 33% στον σχετικό διαγωνισμό που διοργάνωσε η Κρητική ΠΑΕ.

Εντυπωσιακός μήνας για την Κρητική ομάδα ο Νοέμβριος, με τον ΟΦΗ να έχει το απόλυτο σε όσα επίσημα παιχνίδια έδωσε:

9η αγωνιστική: ΟΦΗ – Ατρόμητος 2-0
10η αγωνιστική: Βόλος – 0ΦΗ 0-2
11 αγωνιστική: ΟΦΗ – Ιωνικός 2-1

Ο Τοράλ ήταν η απάντηση των φιλάθλων στον διαγωνισμό που της ΠΑΕ ΟΦΗ. Το δελτίο τύπου αναφέρει σχετικά:

Mikel Chania Delivery
«Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για τον “Player of the Month” του Νοεμβρίου, η οποία διήρκεσε ως τις 15 Δεκεμβρίου. Τον Νοέμβριο η ομάδα μας μέτρησε συνολικά τρείς νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα Super League Interwetten.

“Player of the Month” αναδείχθηκε ο Jon Toral με ποσοστό 33% έπειτα από ψηφοφορία των φιλάθλων της ομάδας. Μετά από κλήρωση, ο τυχερός που κερδίζει μια διπλή πρόσκληση στη Θύρα 8 του «Θ. Βαρδινογιάννης» για την ρεβάνς κυπέλλου με τον Άρη (23/12) είναι ο Αναστάσιος Ζαχαράκης.»

Υπενθυμίζουμε ότι στον αντίστοιχο διαγωνισμό για την ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη του ΟΦΗ για τον μήνα Σεπτέμβριο το βραβείο είχε “πάει” στον Χουάν Νέιρα με το εντυπωσιακό ποσοστό 82%, ενώ τον Οκτώβριο νικητής αναδείχθηκε ο Πραξιτέλης Βούρος με ποσοστό 43%.

➜ MVP Σεπτεμβρίου: Χουάν Νέιρα
➜ MVP Οκτωβρίου: Πραξιτέλης Βούρος
➜ MVP Νοεμβρίου: Γιον Τοράλ
athlitiko.gr

Διαβάστε Επίσης

 

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics