Breaking News
15 Μαρτίου 2016

1. Η Dolphin Capital Investors, η ιδιοκτήτρια εταιρεία των Amanzoe και Nikki Beach, που βρίσκονται στο Πόρτο Χέλι της Αργολίδας, έχει έλθει ήδη σε συμφωνία για την κατασκευή στη Σητεία ενός ξενοδοχείου Waldorf Astoria, αλυσίδας ξενοδοχείων του ομίλου Hilton Hotels and Resorts.

Το συγκρότημα Sitia Bay Golf Resort θα αναπτύσσεται σε παραθαλάσσια έκταση 2.800 στρεμμάτων με 2,5 χλμ. ακτογραμμή και θα περιλαμβάνει οικιστικό συγκρότημα συνολικής επιφάνειας άνω των 80.000 τ.μ., πολυτελές ξενοδοχείο 200 δωματίων, συνεδριακό κέντρο, γήπεδο γκολφ 18 οπών και μαρίνα 32 θέσεων.

SITIABAY1

 

2. Το συγκρότημα Plaka Bay Resort, της Dolphin Capital Investors, στο Λασίθι θα αναπτύσσεται σε μια παραθαλάσσια έκταση 4.400 στρεμμάτων με 7 χλμ. ακτογραμμή και θα περιλαμβάνει οικιστικό συγκρότημα συνολικής επιφάνειας άνω των 100.000 τ.μ., ένα ή περισσότερα ξενοδοχεία 5 αστέρων, εγκαταστάσεις αναψυχής και ενδεχομένως ένα γήπεδο γκολφ 18 οπών.

 

PLAKA

 

 

3. Το συγκρότημα Triopetra, της Dolphin Capital Investors, στο νότιο Ρέθυμνο θα αναπτύσσεται σε μια παραθαλάσσια έκταση άνω των 110 στρεμμάτων και θα περιλαμβάνει ένα πολυτελές ξενοδοχείο 63 δωματίων, με 2.500 τ.μ. κοινόχρηστους χώρους και ένα κέντρο spa και αθλητισμού επιφάνειας 600 τ.μ., καθώς επίσης και 82 κατοικίες με συνολική επιφάνεια άνω των 8.870 τ.μ.

TRIOPETRA

 

4. Το Anemos Luxury Grand Resort, κοντά στη Γεωργιούπολη των Χανίων, δυναμικότητας 320 δωματίων, θα λειτουργήσει μέσα στο 2016 ο όμιλος Βανταράκης. Η επένδυση είναι ύψους 35 εκατ. ευρώ.

ANEMOS

 

5. Η επένδυση ΙΤΑΝΟΣ ΓΑΙΑ του βρετανικού ομίλου Minoan, με προϋπολογισμό άνω των 250 εκατ. ευρώ, αφορά στην τουριστική ανάπτυξη μιας μεγάλης παραθαλάσσιας έκτασης στην περιοχή Χερσόνησος Σίδερο Λασιθίου. Η επένδυση περιλαμβάνει τη δημιουργία πέντε ξενοδοχείων με 1.936 κλίνες συνολικά και ένα γήπεδο γκολφ.

KARATZIS

6. Ο όμιλος Καράτζη προτίθεται να κατασκευάσει νέα πεντάστερη ξενοδοχειακή μονάδα δυναμικότητας 240 κλινών στην περιοχή της Χερσονήσου Ηρακλείου, επένδυση η οποία έχει υπαχθεί στον Επενδυτικό Νόμο με συνολικό ύψος 14,55 εκατομμύρια ευρώ και ποσοστό ενίσχυσης 30%. Παράλληλα, η θυγατρική εταιρεία του ομίλου «Στέλλα Πόλαρις Κρέτα» σχεδιάζει την κατασκευή νέας ξενοδοχειακής μονάδας πέντε αστέρων, δυναμικότητας 597 κλινών στην περιοχή Άγιος Ιωάννης στην Ιεράπετρα, επένδυση για την οποία έχει εκδοθεί ήδη η αντίστοιχη οικοδομική άδεια.
7. Ο όμιλος Vantaris Hotels, που λειτουργεί ήδη τρία ξενοδοχεία στη Γεωργιούπολη Χανίων, σχεδιάζει την κατασκευή δύο 5άστερων ξενοδοχείων σε Ρέθυμνο και Γεωργιούπολη. Η επένδυση στο Ρέθυμνο μπορεί να φτάσει τα 30 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία μονάδας άνω των 1.000 κλινών, ενώ η επένδυση στη Γεωργιούπολη ανέρχεται στα 20 εκατ. ευρώ.
8. Ο όμιλος Μαθιουλάκη τηρεί στάση αναμονής για την κατασκευή της νέας μονάδας πέντε αστέρων, δυναμικότητας 690 κλινών, στην περιοχή του Σκουτελώνα Κολυμβαρίου, σε μια παραθαλάσσια έκταση 60 στρεμμάτων, προϋπολογισμού 40 εκατ. ευρώ.

Πηγή: της Αγγελικής Μαρίνου

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics