Breaking News
15 Φεβρουαρίου 2022

Ντουρμισάι: «Θα ήθελα ο ΟΦΗ να είναι το λιμάνι μου» Ο Φιορίν Ντουρμισάι εξέφρασε την επιθυμία του να ολοκληρώσει την καριέρα του στον ΟΦΗ. Ντουρμισάι: «Θα ήθελα ο ΟΦΗ να είναι το λιμάνι μου»

 Ελληνικά τραπέζια blackjack σε περιμένουν στο live casino |21+ Ο επιθετικός του ΟΦΗ, Φιορίν Ντουρμισάι, μίλησε στο «crete2day» και αναφέρθηκε στην κρητική ομάδα, εκφράζοντας την επιθυμία του να ολοκληρώσει την καριέρα του εκεί. «Είναι μια ευκαιρία για να αποδείξω το ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω, αλλά θα ήθελα να είναι το 'λιμάνι' μου, και να μείνω χρόνια για να κάνουμε χρονιές στις οποίες η ομάδα θα πρωταγωνιστεί και θα είναι στις 3 – 4 πρώτες του πρωταθλήματος. Αυτό είναι το όνειρο. Θέλω να πιστεύω ότι αν έχουμε την εικόνα που παρουσιάσαμε απέναντι στο Βόλο θα συνεχίσουμε να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα και στο τέλος θα βρεθούμε στην εξάδα».

sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης:

Με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να δίνει το «παρών», ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ

 

 

 

Όλα τα ζώδια 15/02

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics