Breaking News
04 Μαρτίου 2022

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι κυρώσεις της Διεθνής Ιππικής Κοινότητας σε Ρωσία, Λευκορωσία

Οι αντιδράσεις της Ιππασίας μετά τη ρωσική εισβολή.

 

Και η Διεθνής Ιππική Κοινότητα αντιδρά στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία μέσα από αποφάσεις που έλαβε η Διεθνής Ομοσπονδίας Ιππασίας κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, μέλος του οποίου είναι ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΙ, κ. Γ. Δημαράς.

Η Διεθνής Ομοσπονδίας Ιππασίας εξέδωσε ανακοίνωση για τρεις έκτακτες αποφάσεις της: (α) ακύρωσε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις σε Ρωσία και Λευκορωσία (β) απαγόρευσε τη συμμετοχή αθλητών, κριτών και ίππων από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία σε διεθνείς διοργανώσεις της, σύμφωνα με τις συστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και (γ) διέθεσε ποσό 1 εκατ. Ελβετικών φράγκων από το ταμείο FEI Solidarity για την υποστήριξη της ιππικής κοινότητας της Ουκρανίας. 

Αντίστοιχα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ιππασίας, στο οποίο επίσης είναι μέλος ο κ. Δημαράς, έχει στείλει επιστολή υποστήριξης στο μέλος της, την Ουκρανική Ομοσπονδία Ιππασίας, από την Παρασκευή, 25.2.2022, (β) έχει εκδώσει δύο ανακοινώσεις για επιβολή μέτρων, σύμφωνα με τις συστάσεις της ΔΟΕ και (γ) συντονίζει ενέργειες σε συνεργασία με την ΕΕ και άλλες Ευρωπαϊκές ομοσπονδίες για μεταφορά των διεθνών αλόγων εκτός Ουκρανίας σε γειτονικές χώρες της ΕΕ, για συλλογή χρημάτων και προμηθειών για υποστήριξη των αλόγων που παραμένουν στην Ουκρανία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΙ έχει επίσης στείλει επιστολή υποστήριξης στην Ουκρανική Ομοσπονδία Ιππασίας και φυσικά θα εφαρμόσει τις αποφάσεις της FEI όσον αφορά τις διεθνείς διοργανώσεις.
onsports.gr
Διαβάστε επίσης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics