Breaking News
20 Απριλίου 2022

ΟΦΗ: Πολλές απουσίες οι Κρητικοί και οικογενειακό διπλό

 

ΟΦΗ: Εκτός προπόνησης οι Φελίπε και Μπουζούκης.

Πολλές απουσίες είχε ο Νίκος Νιόπλιας στην προπόνηση. Ο τεχνικός του ΟΦΗ εκτός από τους γνωστούς απόντες δεν είχε στη διάθεσή του σήμερα και τους Λουίς Φελίπε, Γιάννη Μπουζούκη.

 Στο δελτίο της ΠΑΕ αναφέρεται: «Χωρίς τους Λουίς Φελίπε και Γιάννη Μπουζούκη ολοκληρώθηκε σήμερα, Μ. Τετάρτη (20/4), η προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

 Ο Έλληνας μέσος έκανε θεραπεία, καθώς έχει ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο, με τον Βραζιλιάνο να ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης. Θεραπεία συνέχισαν οι Γιον Τοράλ, Τζόναθαν ντε Γκουζμάν και Μάικ φαν Ντάινεν, με τον Φιορίν Ντουρμισάι ν' ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής μπάλας και παιχνίδι μεσαίων σχέσεων. Αύριο, Μ. Πέμπτη (21/4), έχει προγραμματιστεί εσωτερικό διπλό με την Κ19».
onsports.gr
Διαβάστε επίσης

Σήμερα 20 Απριλίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Δηλώσεις συμμετοχής Ελλήνων αθλητών σε διεθνή τουρνουά του Μαΐου

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics