Breaking News
04 Μαΐου 2022

Με τη Μαλαματένια Παπαδημητρίου να πλασάρεται στις θέσεις 17-32 της ηλικιακής κατηγορίας κοριτσιών έως 19 ετών ολοκληρώθηκε την Τρίτη 03/05 η ελληνική συμμετοχή στο Youth Contender της Αυστρίας.

Στο δυνατό τουρνουά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης η 18άχρονη αριστερόχειρας προχώρησε έναν γύρο στο ταμπλό και αποκλείστηκε δύσκολα στις «32» από το 1ο φαβορί, τη Ρουμάνα Έλενα Ζαχαρία. Η καλή της πορεία στην πόλη Λιντς περιλάμβανε νωρίτερα 2 νίκες και 1 ήττα στο γκρουπ. Υπενθυμίζουμε ότι στο ίδιο event πήρε μέρος και η συμπαίκτριά της στον Τελαμώνα Σαλαμίνας Αγγελική Ευμορφιάδη, η οποία αγωνίστηκε σε δύο κατηγορίες, στην Under 17 και την Under 19 και στην πρώτη κατάφερε να προκριθεί στα νοκ άουτ (είχε τερματίσει χτες στις θέσεις 33-64). Στο κοουτσάρισμα ήταν ο προσωπικός τους προπονητής Γιάννης Βλοτινός.

Στο Tips Arena του Λιντς η Παπαδημητρίου (νούμερο 76 αυτή την εβδομάδα στο διεθνές ranking list U19 κοριτσιών), αφού προχώρησε με τη 2η θέση από το 22ο γκρουπ, αντιμετώπισε το πρωί της Τρίτης, στον 1ο γύρο της κατηγορίας, τη Σάρα Ράου από τη Γερμανία (Νο 129). Η εν λόγω αθλήτρια έχει αμυντικό στυλ παιχνιδιού και είχε προκριθεί επίσης ως 2η από τον δικό της όμιλο.

Στο ματς, που είχε και μετάδοση στο ίντερνετ, η σημερινή πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού νεανίδων είχε τις επιθετικές λύσεις απέναντι στην άμυνα, ήταν πολύ σταθερή κι έφτασε στη νίκη με 3-0 σετ (11-5, 11-4, 11-7). Ο βαθμός δυσκολίας ανέβηκε αμέσως μετά, στις «32» του αγωνίσματος, καθώς η Έλενα Ζαχαρία φιγουράρει στο νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης U19 και μάλιστα με μεγάλη διαφορά πόντων από τις επόμενες αθλήτριες.

Η Παπαδημητρίου αποκλείστηκε με 3-0 σετ, ωστόσο ήταν απόλυτα ανταγωνιστική σε όλο το ματς και απέδωσε καλύτερα σε σχέση με την ήττα (με το ίδιο σκορ) από τη Ρουμάνα πρωταθλήτρια τον περασμένο Φεβρουάριο, στο Youth Star Contender της Τυνησίας. Η εξέλιξη του ματς ήταν 9-11, 10-12 και 7-11. Να σημειωθεί ότι μεταξύ άλλων διακρίσεων, η Ζαχαρία ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης του απλού κορασίδων το 2018 και το 2019.
Διαβάστε επίσης

Tην Κυριακή 8 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο 10 ος ποδηλατικός γύρος Πεδιάδας

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 03/05/2022 [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics