Breaking News
11 Αυγούστου 2022


Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΟΦΗ, παραχώρησε ο έμπειρος τερματοφύλακας, Σόνι Στίβενς, εξηγώντας του λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί στους «ασπρόμαυρους».


Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Ο καιρός, το νησί και το γήπεδο. Είμαι λίγο καιρό εδώ, αλλά είναι πολύ ωραία και ανυπομονώ να αγωνιστώ και να δω γεμάτο το γήπεδο. Είχα μια ωραία κουβέντα με τον Βαγγέλη Λάππα, μίλησα και με άλλους ανθρώπους για την ομάδα και είναι όντως μια καλή ομάδα.

Μου αρέσει το πλάνο της και αυτό ήταν κυρίως που έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να εξελιχθεί και να φτάσει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Να έχουμε μια καλή πορεία, να παίξουμε και να κερδίσουμε μεγάλα παιχνίδια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό», σημείωσε.

sdna.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


 Ο καιρός σήμερα 11/08/2022 [vid]

 

 

 

Η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει σήμερα (11/8) στην Μαδρίτη την Ισπανία 20:30, ΕΡΤ3

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics