Breaking News
01 Οκτωβρίου 2022

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός
Η Σελήνη ενθαρρύνει την πιο ανάλαφρη, πιο αυθόρμητη πλευρά σου σήμερα. Αυτή η διέλευση δεν αφορά μόνο στην απόδραση από το συνηθισμένο, αλλά και την επέκταση των εμπειριών ή του μυαλού σου. Το άνοιγμα σε άλλους προκαλεί κατά κάποιον τρόπο περισσότερες ευκαιρίες στη ζωή σου. Υπάρχει περισσότερη γενναιοδωρία και πνεύμα καλής θέλησης στις αλληλεπιδράσεις σου τώρα που μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευχάριστες, αν και ορισμένες φιλίες μπορεί να είναι λίγο συγκινητικές.

 

Ταύρος
Με τη Σελήνη στον τομέα των κοινών πόρων σου όλη μέρα βλέπεις πτυχές σε καταστάσεις που διέφυγαν της προσοχής σου στο παρελθόν. Λαχταράς ένα βαθύτερο συναίσθημα σύνδεσης με κάποιον ή με τα έργα σου. Θα μπορούσες να είσαι αποφασισμένη να επιλύσεις ένα συναισθηματικό ζήτημα. Υπάρχει μια τάση να διαφωνείς σήμερα. Οι επικοινωνίες μπορεί να προκαλέσουν κάποια θεματάκια. Η εστίαση σε περίπλοκα συναισθήματα μπορεί να επηρεάσει την παραγωγικότητά σου.

Δίδυμοι
Ο Άρης συνεχίζει να παραμένει στο δικό σου ζώδιο, ενθαρρύνοντας την πρωτοποριακή πλευρά σου, αλλά η σημερινή Σελήνη διεγείρει μια έντονη ανάγκη για συντροφικότητα. Μπορεί να μην είναι εύκολο να βρεις μια ισορροπία ειδικά από τη στιγμή που κάποιος θα μπορούσε να σου προκαλέσει αμυντικότητα. Ωστόσο οι συγκρούσεις μπορεί να αποκαλύψουν μια άλλη πλευρά του εαυτού σου ή τις ανεκπλήρωτες ανάγκες σου κι αυτό είναι διδακτικό. Εάν προσεγγίσεις τα πράγματα με υπομονή θα μάθεις περισσότερα για τις επιθυμίες και τις προσκολλήσεις σου.

Καρκίνος
Ακόμη και με μια ένταση στο πρώτο μισό της ημέρας ένα γενικά γενναιόδωρο συναίσθημα κρατά τη διάθεση σου ψηλά. Οι αλληλεπιδράσεις είναι αμοιβαία επωφελείς και υποστηρικτικές σήμερα, εάν στοχεύσεις στο να δεις και τις δυο πλευρές της ιστορίας. Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της δουλειάς και της ρουτίνας αναδεικνύοντας τις καθημερινές σου υποθέσεις και την επιθυμία να είσαι χρήσιμη. Αν και είναι μια καλή περίοδος του σεληνιακού μήνα για να διορθώσεις τη ζωή σου με μικρούς τρόπους, πρόσεξε την πίεση ή την ένταση νωρίς σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λέων
Η σημερινή Σελήνη αναδεικνύει έντονες στοργές καθώς και την αίσθηση του παιχνιδιού. Ελκύεσαι από πράγματα που σου επιτρέπουν να εκφραστείς μοναδικά. Υπάρχει η τάση να αμφιταλαντεύεσαι. Μία βλέπεις γύρω σου πάρα πολλές ευκαιρίες και μία πάρα πολύ λίγες. Μπορεί να νιώσεις δυσαρέσκεια αν δεν έχεις προσεγγίσει τη ζωή σου με ισορροπημένο τρόπο. Η ευαισθησία σε κοινωνικό επίπεδο μπορεί να οδηγήσει σε γρήγορες αντιδράσεις που μπορεί ωστόσο να ζεστάνουν τα πράγματα.

Παρθένος
Η Σελήνη στον τομέα του σπιτιού σου όλη μέρα σε ωθεί να θελήσεις να ανανεωθείς ιδιαίτερα μέσα από γνωστές δραστηριότητες. Αυτήν τη στιγμή του σεληνιακού μήνα πρέπει να επεξεργαστείς, να αφομοιώσεις και να συνδεθείς με τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Η διάθεσή σου είναι στα ύψη και μπορείς να είσαι ευχαριστημένη με θέματα που φαίνεται να διευθετούνται, αν και θα μπορούσες να περιμένεις μια απάντηση. Δεν είναι ιδανική η στιγμή με τον Ερμή να πλησιάζει έναν σταθμό, αλλά μπορείς να μάθεις πολλά από τις εμπειρίες σου.

Ζυγός
Με τη Σελήνη στον ηλιακό 3ο οίκο σου όλη μέρα η εστίασή σου είναι σε πράγματα που σχετίζονται με το μυαλό, τη μάθηση και την επικοινωνία. Ενώ η μέρα έχει μάλλον ήρεμη ενέργεια, μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση που περιστρέφεται γύρω από απόψεις και πεποιθήσεις. Είσαι αιχμηρή, αλλά επειδή το μυαλό σου τείνει να κυβερνά σήμερα πρόσεξε να μην χάσεις κάποιες σημαντικές αντιδράσεις. Είναι πολύ εύκολο να διασταυρωθούν σήματα αυτή τη μέρα πριν από μια στάση του Ερμή.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνάει σήμερα στον ηλιακό 2ο οίκο σου και οι ανάγκες σου για άνεση είναι σημαντική στο μυαλό σου. Μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις σχετικά με τα όρια, τα χρήματα, τη δυναμική εξουσίας ή τον σεβασμό στο πρώτο μισό της ημέρας όταν είναι πιο εύκολο να δεις διαφορές. Υπάρχει σίγουρα μια αίσθηση ότι θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό, πιο συναρπαστικό και πιο ικανοποιητικό. Ενώ η μέρα έχει μια παρορμητική ενέργεια ως επί το πλείστον είσαι στην ευχάριστη θέση να παραμείνεις στη θέση σου και να ανανεώσεις τα πράγματα.

Τοξότης
Είσαι στο επίκεντρο με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και θα πρέπει να προσέχεις την ανυπομονησία σήμερα. Μπορεί να νιώσεις έντονα την ανάγκη να αφήσεις πίσω συναισθηματικά ζητήματα που σε έχουν ενοχλήσει ή υπονομεύουν την άνεση σου. Επιδίωξε να εστιάσεις όσο περισσότερο μπορείς στη θετική πνευματική διέγερση αλλά αυτή τη μέρα πριν από ένα σταθμό του Ερμή, είναι καλύτερο να περιμένεις και να δεις αντί να “κλειδώσεις” κάτι.

Αιγόκερος
Η Σελήνη στο 12ο ηλιακό σου οίκο όλη μέρα ακονίζει τα αντανακλαστικά σου. Όσο κι αν προτιμάς να δραπετεύσεις, η ζωή μπορεί να είναι λίγο χαοτική το πρώτο μισό της ημέρας. Είναι πιθανό να ανακαλύψεις ότι έχεις λίγο προσωπικό χώρο καθώς προχωρά η μέρα. Ο στόχος είναι κατά προτίμηση να ανανεωθείς και προσανατολιστείς. Θα μπορούσε να αισθανθείς κάποια πίεση να μιλήσεις πριν να είσαι έτοιμη, αλλά μάλλον είναι καλύτερα να τακτοποιήσεις πρώτα τα πράγματα στο μυαλό σου ειδικά μια μέρα πριν από ένα σταθμό του Ερμή.

Υδροχόος
Είναι καλύτερο να προσέχεις την τάση να θέλεις να παραλείψεις βήματα σήμερα. Ίσως είναι καλύτερο να αποφασίσεις να ενεργήσεις από την καρδιά σου αντί να αντιδράς σε ανθρώπους ή περιστάσεις γύρω σου. Έχεις την τάση να ακολουθείς τον δικό σου δρόμο, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει για εσένα. Όμως, το να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα ή να πάρεις γρήγορες αποφάσεις μπορεί να μην είναι σοφό μια μέρα πριν από ένα σταθμό του Ερμή και μια γενική τάση για λάθος εκτιμήσεις. Ευθύνες ή προβλήματα του παρελθόντος έχουν ένα τρόπο να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Ιχθείς
Οι αναθεωρήσεις μπορούν να καταναλώσουν τον χρόνο σου σήμερα και αύριο. Αν και δεν είναι μικρό κατόρθωμα, η ιεράρχηση προτεραιοτήτων είναι το καλύτερο και είναι καλή ιδέα να σημειωθεί ότι οι άλλοι είναι πιο ευαίσθητοι στα όρια από ότι συνήθως. Οι άνθρωποι μπορούν επίσης να σου παρουσιάσουν εκπλήξεις στη μέρα σου ή η αναξιοπιστία να σε κρατήσει σε εγρήγορση. Οι ξαφνικές ορμές ίσως είναι επιτακτικές αλλά το να φτάσεις στην καρδιά των επιθυμιών σου είναι πιο σημαντικό.
tlife.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το Ηράκλειο κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην ΕΚΑΣΚ

 

 

 

 

Σήμερα 01 Οκτωβρίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics