Breaking News
04 Οκτωβρίου 2022

ο βάρος στην ανάλυση των φάσεων έριξαν στον ΟΦΗ στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης.

ΟΦΗ: Προβληματισμός και βιντεοθεραπεία

Σούπερ Διπλή Προσφορά* Εντελώς Δωρεάν Χωρίς Κατάθεση ! Όροι & προϋποθέσεις |21+
Με την ήττα, την οποία γνώρισε ο ΟΦΗ από τον Αστέρα στην Τρίπολη (2-0), έφτασε ήδη τις τέσσερις στο φετινό πρωτάθλημα στις έξι πρώτες αγωνιστικές.
Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια είχε κανονικά προπόνηση την επομένη του αγώνα και το βάρος έπεσε στην ανάλυση των φάσεων του χθεσινού (2/10) αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές είδαν για μεγάλο διάστημα (πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα ματς) βίντεο από το παιχνίδι με τους Αρκάδες.

 Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για την αγωνιστική παρουσία του ΟΦΗ, με αποτέλεσμα το τεχνικό τιμ να σταθεί τόσο πολύ στα όσα έγιναν και δεν… έγιναν την Κυριακή στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Επιπλέον, υπήρξε συζήτηση για τους λόγους που η ομάδα της Κρήτης παρουσίασε τόσο κακή εικόνα. Μάλιστα, έγιναν και προσωπικές συζητήσεις του επιτελείου με τους παίκτες, αλλά και όλων μαζί της ώρα της ανάλυσης των φάσεων.
Κατά τα λοιπά όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στον Αστέρα έκαναν αποθεραπεία, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι σε μικρούς χώρους. Οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Χουάν Νέιρα συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης, με τον Μπρους Καμάου να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.
Την Τρίτη, οι παίκτες του ΟΦΗ έχουν ρεπό.
sport-fm.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 03 Οκτωβρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Σε τέσσερις ομίλους θα διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics