Breaking News
19 Νοεμβρίου 2022

Επτά νέες -πρώην- αθλήτριες του ΝΟΧ υπέρ της Γκεοργκίεβα

 

Επτά νέες πρώην αθλήτριες που είχαν προπονηθεί υπό τις οδηγίες της παίρνουν το μέρος της Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα για το θέμα που έχει ανοίξει στο τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης του 
Την αρχή έκαναν οι Αναστασία Παπασηφάκη, Βάλια Γαυγιωτάκη, Βιολέτα Ζουζούνη, Ηλέκτρα Παπαδοκωνσταντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου και Ολίνα Κουργιαντάκη και στο ίδιο πλαίσιο τοποθετούνται οι Δέσποινα Ασημακοπούλου, Εύα Κοκκαλιάρη, Χρύσα Κυδωνάκη, Νατάσα Μαλεκάκη, Μαρία Ουρουτζόγλου, Στεφανία Παρρά και Αννα Φραγκογιάννη, οι οποίες και χαρακτηρίζουν άδικη και αστήρικτη την καταγγελία που υπάρχει σε βάρος της προπονήτριας του ΝΟΧ.

Η επιστολή που εστάλη προς το athlitiko έχει ως εξής:

Ενόψει της εντελώς άδικης και αστήρικτης καταγγελίας που έλαβε χώρα σε βάρος της πρώην προπονήτριάς μας, κυρίας Μπιλιάνα Κόντοβα-Γκεοργκίεβα, αισθανθήκαμε την ανάγκη να εκφράσουμε και εμείς δημοσίως, ως οι πλέον παλαιότερες -και κάποιες από εμάς πρώτες- αθλήτριές της, την έντονη δυσαρέσκεια και αγανάκτησή μας, αφενός σε βάρος του καταγγέλοντος (μηνυτή), και αφετέρου και σε όποιον/α προέβη στην επικριτική δημοσίευση για το Τμήμα της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Ν.Ο.Χ., χωρίς καν να διακριβώσει την αλήθεια των πηγών του.

Είναι τουλάχιστον ντροπιαστικό να δημιουργούνται υπόνοιες εις βάρος μιας προπονήτριας, που όχι μόνο μετά από επίμονες προσπάθειες και υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες έχει φέρει το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων (Ν.Ο.Χ.) στην κορυφή, αλλά έχει δώσει όλα αυτά τα 22 χρόνια (από το 2000 μέχρι και σήμερα) την ψυχή της για το άθλημα και για όλες τις αθλήτριες που πέρασαν από αυτό…και για ΕΜΑΣ.

Ειδικότερα, όσον αφορά εμάς, η κα Μπιλιάνα μας προπονούσε για περίπου δέκα χρόνια και ουδέποτε είχε συμπεριφερθεί απρεπώς, ούτε είχε υποτιμήσει με οποιονδήποτε τρόπο αθλήτρια. Το αντίθετο μάλιστα. Πρόκειται για μια Άξια (με άλφα κεφαλαίο) προπονήτρια που, εκτός από τη βελτίωση της αθλητικής επίδοσης, δίδαξε σ’ εμάς και εφόδια ζωής (πειθαρχία, ευ αγωνίζεσθαι, τιμιότητα, υπομονή και επίμονη, αγωνιστικότητα, συνεργασία, αλληλοβοήθεια, και ομαδικό πνεύμα), τα οποία αξιοποιήσαμε και στον τρόπο ζωής μας. Αισθανόμαστε ευγνώμονες για εκείνη, έγινε δεύτερη μητέρα για εμάς και μας έχτισε ως προσωπικότητες. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πόσα δημοσιεύματα και μηνύματα στήριξης έχουν δημοσιοποιηθεί μέχρι τώρα για εκείνην από τωρινές και πρώην αθλήτριές της.

Ζητούμε και εμείς με τη σειρά μας την ανάκληση άμεσα της ψευδούς καταγγελίας σε βάρος της και την απόσυρση των σχετικών με αυτήν δημοσιεύσεων, οι οποίες, πέραν των απώτερων δυσμενών συνεπειών που έχουν για τις αθλήτριες και τον Σύλλογο, προσβάλλουν, εντελώς άδικα την προσωπικότητα της κας Μπιλιάνα Κόντοβα-Γκεοργκίεβα.

Κα Μπιλιάνα,

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ όσα μας προσφέρατε.

Δεν θα αφήσουμε κανέναν να σας κατηγορεί αδίκως!

Οι πρώην αθλήτριές Σας,

Ασημακοπούλου Δέσποινα, Κοκκαλιάρη Εύα, Κυδωνάκη Χρύσα, Μαλεκάκη Νατάσα, Ουρουτζόγλου Μαρία, Παρρά Στεφανία, Φραγκογιάννη Άννα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

H Βασιλάκη έκλεψε την παράσταση στο άνοιγμα της αυλαίας του Χειμερινού Κυπέλλου Κολύμβησης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics