Breaking News
22 Δεκεμβρίου 2022

Η σειρά των τουρνουά νέων της παγκόσμιας ομοσπονδίας για το 2023 ανοίγει τον Ιανουάριο στην Αυστρία κι εκεί θα βρίσκεται και η ελληνική επιτραπέζια Αντισφαίριση.

Το εναρκτήριο όπεν της κατηγορίας World Table Tennis Youth Contender θα γίνει στο Λιντς από τις 11 έως τις 14 Ιανουαρίου 2023, θα έχει μεγάλη απήχηση, όπως κάθε χρόνο και από ελληνικής πλευράς έχουν δηλώσει συμμετοχή 4 αθλήτριες και 1 αθλητής. Συγκεκριμένα, πρόκειται ν’ αγωνιστούν η 19χρονη Μαλαματένια Παπαδημητρίου του Ολυμπιακού ΣΦΠ (η οποία μάλιστα, φέτος αγωνίζεται παράλληλα και προπονείται στην τοπική Λιντς Φρόσμπεργκ), η Κατερίνα Αλεξούδη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, η Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη του Ολυμπιακού, που άγουν το 17ο έτος της ηλικίας τους, η Ζωή Καζάκου του ΟΑ Χανίων, που είναι στα 16 της και ο 12χρονος Κωνσταντίνος Αλεξούδης του ΓΣ Φιλία Ορεστιάδας. Το παραδοσιακά δυνατό event θα γίνει στο Tips Arena Linz και για πρώτη φορά σε αυτόν τον θεσμό θα διεξάγει μαζί αγώνες αγοριών και κοριτσιών.

Με τα Youth Contender να έχουν αρχίσει σε εποχή κορωνοϊού ακόμα, το 2021, κλασικά δίνονταν έως τώρα διαφορετικές ημερομηνίες για αθλητές και αθλήτριες. Στο Λιντς επιχειρείται νέο βήμα γι’ αυτό μπήκε στο πρόγραμμά του τουρνουά και το διπλό μικτό για τα παιδιά Under 15 και Under 19. Γενικά οι ηλικιακές κατηγορίες είναι οι συνηθισμένες, δηλαδή αρχίζουν από τη μέχρι 11 και φτάνουν στη μέχρι 19, με τα παιδιά να έχουν το δικαίωμα να μετάσχουν και στην αμέσως επόμενη κατηγορία από τη δική τους.

Έτσι στο απλό, η σημερινή πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού νεανίδων Μαλαματένια Παπαδημητρίου θα είναι παρούσα στην Αυστρία στην κατηγορία Under 19. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού κορασίδων το 2020 Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη, η Κατερίνα Αλεξούδη, που αγωνίστηκε το καλοκαίρι με την εθνική νεανίδων σε Ευρωπαϊκό και Βαλκανικό πρωτάθλημα και η Ζωή Καζάκου, που επίσης μετείχε ως κορασίδα στις ίδιες διοργανώσεις, θα πάρουν μέρος στις κατηγορίες Under 17 και Under 19. Ο δευτεραθλητής Ελλάδας του απλού παμπαίδων Κωνσταντίνος Αλεξούδης, που μέσα στο 2022 έχει πάρει τις πρώτες διεθνείς εμπειρίες, θ’ αγωνιστεί στις κατηγορίες Under 13 και Under 15. Πιθανές ελληνικές συμμετοχές στο διπλό μικτό, που αφορά έφηβους-νεάνιδες και παίδες-κορασίδες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 22/12/2022 [vid]

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics